... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Autor témy
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

e36 servo problem/ motor problem

Pondelok, 13. Septembra 2010, 19:41

zdravim. mam taky problem. servo, respektive otacanie volantom, mi strasne zatazuje motor. ide o to, ze ked rano nastartujem, a hnet vytocim volant ( nie do krajnych poloch ) auto bud skape, alebo stiahne otacky tak vyrazne, ze zacne kuckat a trhat. najskvor som si myslel ze to nebude nic vazne, a tobievalo to len za studena, ale uz to robi aj ked je auto teple...cim to moze byt? servoolej nedavno meneny. je ho dost.

no a druhy problem je, ze v poslednej dobe motor dost hrkoce. mam odtrhnuty jeden silent.moze to byt sposobene tym? nehrkoce vzdy. niekedy je uplne tichy, inokedy vybruje cele auto ( nie velmo ) a vydava taky pistavy zvuk, ako ked sa nieco trie o kov. ked na motor trosku pritlacim, tak to prestane. moze to teda byt tym silentom? a este ho zvykne dost striast ked ho vypinam. ale ani to neroby vzdy. viete niekto nieco poradit? ci uz k problemu C1 alebo C2 ? :) dakujem.

ide o 318i M43 10/95
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: e36 servo problem/ motor problem

Pondelok, 13. Septembra 2010, 19:50

ja ked som mal urvaty silent na motore tiez autom triaslo ked som ho vypol :wink: ono trasie to aj tak ale menej ako s odtrhnutym silentom :)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

gomez89
Auto: E39 530dA
Kraj: Prešovský

Pondelok, 13. Septembra 2010, 22:20

no ten silent blok podla mna robi velmi vela,co sa tyka motora.urcite ti to moze klepotat,a buchat.logicky,ked vypinas motor,otacky sa ti znizuju,a to ti roztriasie motor.ako aj pri dieslakoch.urcite si uz vypinal motor na diesli,a pocul ten zvuk.
a to servo :?: :?: :shock: mozno je to prave tym olejom,ze si ho menil,ktovie.alebo je tesne pred smrtou uz..nedostala sa ti tam nejaka spina,ked si to nalieval?lial si to cez sitko? co tam neni neco upchate,a dusi to cerpadlo,a tym ti zatazuje motor.cerpadlo chce vyvinut vacsi tlak,no nejde to.(ako ked sa chces poriadne vysr... a nejde to a mas zapchu :mrgreen: :mrgreen: a tlaciiis a nic,a skapinas,jak aj motor) nic ine ma nenapada.. :wink: mozno este lozisko v serv.cerpadle...
e36-m52b25-limo-M packet-technoviolet metallic
e39-fL-530d-limo-antrazitmetallic
rr-l322-3.0d-m57-javablackmetalic
e66-750Li-n62n-monacoblaumetallic

dethXtreme
Autor témy
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 14. Septembra 2010, 19:18

no takto.ja som ten olej menil pre to, lebo setvo zasaco hucat pri vytoceni volantu a pridani plynu.a ta kvapalina co v nom bola, bud uz bola menena, alebo neviem, ale bola cira, az zlta a pokial viem, mala by byt cervena...tak neviem.ja som skvor myslel, ci to nemoze byt vzduchovym filrom.ze je spinavy, tak motor je sitivy na volnobehu.alebo nie? inac taha ako tahat ma, a iny problem s motorom nemam.

aa silent teda jednoznacne vymenim :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní