... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Lil_Ego
Autor témy
Auto: Hrdzavý kýbeľ
Kraj: Žilinský

Re: Odrbal ma clen B R A M B O R A

Štvrtok, 26. Augusta 2010, 12:27

toto je ozaj super napad M4X konecne by sme sa vysporiadali s podobnymi zmrdmi ....
LSD hrkalka

Užívateľov profilový obrázok
Patricius
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 27. Augusta 2010, 12:05

johnyfly1 napísal:
ze sa clovek neboji ze si ho raz najdu :-k

vezmi si koľko je všelijakých feťákov a sockárov, čo majú vyložene v pitchi...takému ani nedôjde, že - čo spravil môže mať následky ](*,)
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Lil_Ego
Autor témy
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Piatok, 27. Augusta 2010, 12:18

vsak hej ale ja toho chlapca ak niekde stretnem v cechach na zraze tak mu rozbijem hubu aj ked bude o 2 hlavy vyssi a bude mat 100 kil ..... sku.venec a navyse si zoberem co je moje ....
LSD hrkalka

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Utorok, 7. Septembra 2010, 21:56

tak aj mna teraz trochu odrbal člen z CZ fóra s nickom Petr323
tak pozor na neho, poslal mi airbox kde neboli spony na prichytenie k váhe vzduchu, tak som tam chcel dať moje staré ale nedalo sa lebo úchyty boli polámané, tak som myslel že nevadí, ved airbox drží ešte na kasni na šróboch, ale realita je taká že to zlieza z tej váhy pri jazde...
ked som mu to chcel poslat naspät poslal ma niekam, že to som si polámal sám a neviem nasadiť airbox a pod. keci... a už neodpisuje

píšem to sem lebo som videl že tam ešte niečo predával tušim

Petra pozdravujem, a do prahy mam cestu na jaro na dva nemenované týždňové veletrhy, cmuk
Obrázok

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 8. Septembra 2010, 12:57

m4x napísal:
Ako som raz navrhol,

dost by pomohla tema, v ktorej by sa vypisali mena uzivatelov, ci skor rovno meno a priezvisko s celou adresou a pokial sa tam objavi viac krat, verte, ze to asi nie je len tak ;-) Bola tu riesena nejedna tema a dokonca sa mnohi zhodli, ze 5 ludi co bolo odrbanych tak sa tykalo jednej a tej istej osoby. Takze neviem co sa este riesi, ale myslim, ze jedna takato uzamknuta tema, ktoru by mal nastarosti nejaky clovek, ktoremu by putovali taketo mena a adresy a dovod tak by po zvazni mozno zvazeni viacerych sa objavi v tej teme. Zaradil by som ju medzi dolezite a uzamkol pre pridavanie iba adminom/moderatorom tej temy.
Samozrejme, je to riziko, ze mnohi to budu chciet zneuzit inak, ale myslim, ze pokial sa uda nejaky rozumny dovod a dokonca sa ozvu aj dvaja ludia na toho isteho cloveka s tou istou adresou a menom, tak si myslim, ze nie je prilis o com diskutovat a pre dobro ostatnych by nebolo na skodu ho zverejnit, aby sa vyhlo takymto zbytocnym odrbom.
Je to uz len na zvazeni vas ostatnych, ci sa to teda nejako zrealizuje, no podla mna, by to vedelo pomoct mnoho inym ludom a usetrit im aj nie male peniaze. (ved kolko je takych ludi co odrbava a na takych mensich odrboch si za mesiac privyrobi aj dalsich 300[ba viac] eur, co teda nie je mala suma).

Ze to ty pises...

MurphY
Auto: 320i E36

Štvrtok, 9. Septembra 2010, 00:01

spravit blacklist..

BMino
Auto: modre

Štvrtok, 9. Septembra 2010, 20:05

kupovat z overenych zdrojov O:) alebo osobne
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

100RM
Auto: e61 550i

Utorok, 14. Septembra 2010, 08:53

mimochodom, dobierkovy balik sa da otvorit a skontrolovat aj na poste a ked je nieco v neporiadku, neprebrat a posta ho vrati odosielatelovi.

compact
Auto: E60 530i LCI

Utorok, 14. Septembra 2010, 16:37

100RM napísal:
mimochodom, dobierkovy balik sa da otvorit a skontrolovat aj na poste a ked je nieco v neporiadku, neprebrat a posta ho vrati odosielatelovi.

na českej či slovenskej?

pýtal som sa nato na jednej malej pošte a pani mi povedala že sa to nedá
Obrázok

ice.blade

Utorok, 14. Septembra 2010, 17:10

100RM napísal:

:shock: :shock: :shock: na ktorej slovenskej poste ti toto spravia? ajked balik otvoris a odkontrolujes priamo pred postarkou alebo priamo pri okienku uz si ho otvoril a nic s tym nevedia spravit.. balik nedostanes do ruky pokial nevycalujes eurace... totalna trapkovina... hlavne ze tieto podvody do vysky minimalnej mzdy niesu nic... leda na obciansko pravny spor... jedine zeby sa viaceri ktorych osklbal spojili a isli proti takemu cloveku co ojebava na tvrdo...

ja mam skusenosti vseliake... aj dobre aj zle... v lufte mi vysi do dnes cez 200€ co mam v nedoriesenych veciach ale uz sa to ani neoplati riesit.... ochota je niekde v prdeli... ale tak clovek sa uci cely zivot... tu strati tam ziska... :)

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Utorok, 9. Novembra 2010, 12:09

na poste vraj musis zaplatit aby ti dali balik no mozes ho tam otvorit a skontrolovat a postarky budu akoze svedkami potom nasleduje reklamacia na poste... :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

ice.blade

Utorok, 9. Novembra 2010, 14:45

a akoze aka reklamacia??? Posta ti balik dorucila nie? Co chces na poste reklamovat? Poskodenie? Ok kontrola obalu v com bol tovar a ked ti to uznaju ze to poskodili oni zalezi na aku sumu to bolo poistene proti poskodeniu... Posta nic nema s tym co balik balil! A ziadny rozbaleny dobierkovy balik vam naspat nezoberu, to tak nefunguje

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Utorok, 9. Novembra 2010, 15:08

to som pocul.. neviem.. preto to vraj :wink:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Jannci
Auto: MB

Utorok, 9. Novembra 2010, 16:27

ice.blade napísal:
a akoze aka reklamacia??? Posta ti balik dorucila nie? Co chces na poste reklamovat? Poskodenie? Ok kontrola obalu v com bol tovar a ked ti to uznaju ze to poskodili oni zalezi na aku sumu to bolo poistene proti poskodeniu... Posta nic nema s tym co balik balil! A ziadny rozbaleny dobierkovy balik vam naspat nezoberu, to tak nefunguje

a presne preto uprednostnujem paypal. tam sa aspon domozes

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných