... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

takla_katan
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

535i r.v. 98 poznateho?

Streda, 1. Septembra 2010, 07:47

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/535i-v8-id1782455.html

co mu je ? boli ste ho pozriet? poznate ho? ta cena sa mi zda nizka. ale ako premyslam tak za tu cenu plus to dat do normal stavu(ten podvozok) tak super vozenie mozno aj lpg by slo. nazor mozno aj skusenosti poprosim....diiik

ps kolko by vysiel ten podvozok priblizne?

takla_katan
Autor témy

Re: 535i r.v. 98 poznateho?

Streda, 1. Septembra 2010, 10:38

páni a este toto ma zaujima

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/535i-m-pa ... 22522.html

lebo uz je na autobazar.eu dlho a len cena klesa :smile: vyzera fajnovo (hlavne farba je good) aj sa mi paci kombinacia v8 + lpg trochu sa bojim automatu lebo som s tym nikdy nesiel...ale to by ma preslo, takze ak ho poznate ,boli ste ho pozriet alebo uz podla inzeratu vidite nieco co mne unika tak prosim piste ...thanks

Užívateľov profilový obrázok
dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Streda, 1. Septembra 2010, 16:23

No to prve za tu cenu :-k ...Az su zle len tie ramena a tlmice tak by to bola dobra kupa...ale az je tam nieco viac =; ....Ten druhy je ovela krajsi + LPG..A na zadny kufor mu chyba prilepit uz len AMG,RS,TDI ](*,) ...ale inak vyzera velmo pekne a zachovalo :wink:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Streda, 1. Septembra 2010, 16:27

no to druhe vyzera celkom dobre...na tvojom mieste pokecam s majitelov mozno ti este nieco k nemu povie...

takla_katan
Autor témy

Streda, 1. Septembra 2010, 16:53

prve je podla mna nastrojena calamada ale ak niekto pozna a vie nech sa podeli o vedomosti budeme radi viaceri myslim

k tomu druhemu

to na tom kufri ma tiez irituje ale proti gustu ziaden disputat jak sa hovori...aj ked :lol:
kto vie kolko mal majitelov(zeby prvy) a ta gula? no na tejto kubature by som ju necakal

smola je ze momentalne mi nejaka koruna este chyba tak nechcem zbytocne vyvolavat a slubovat proste len som si ho vsimol uz davnejsie a sledujem ho v podstate pravidelne ze ci je este na predaj a za kolko ale ak vydrzi este tak mesiac dva co si myslim lebo uz je to leziak tak po nom pojdem , ale ako to byva zvykom ked budu love tak ho prave niekto kupi :-({|=

uvidime snazim sa sondovat trh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných