... všetko o BMW ...

...Parada zavidim...Ale len tu V8
 ...Parada zavidim...Ale len tu V8  

jako urcite je to vybornej zaklad :) pokud to mas proste jako drift car na zavody a tak tak super
 jako urcite je to vybornej zaklad :) pokud to mas proste jako drift car na zavody a tak tak super  no taky bych ho bral radeji v semisu ale i tak se drzi vyborne (idealni prumer) a jeste bych ho snesl bliz k telu o kousek :)
 no taky bych ho bral radeji v semisu ale i tak se drzi vyborne (idealni prumer) a jeste bych ho snesl bliz k telu o kousek :) ja keby som mohol a mal financ co ako priemerny slovak nemam aj ja by som si poriadil e30ku s V8ckou bo to musi byt nater male lahke auto a navyse ma to svoje roky to by som chodil s usmevom na tvary ked by sa daco vedla mna postavilo na semafore
  ja keby som mohol a mal financ co ako priemerny slovak nemam aj ja by som si poriadil e30ku s V8ckou bo to musi byt nater male lahke auto a navyse ma to svoje roky to by som chodil s usmevom na tvary ked by sa daco vedla mna postavilo na semafore   a silno by sa tvarilo ze ma da
 a silno by sa tvarilo ze ma da   no ale inac s5 k teme je to nadhera vyzera byt zvonka v pop.ci stave takze gratulujem ku kare a prajem vela prijemnych chvil stravenych za volantom
  no ale inac s5 k teme je to nadhera vyzera byt zvonka v pop.ci stave takze gratulujem ku kare a prajem vela prijemnych chvil stravenych za volantom   

M1R3C napísal:kamo sry za zasravanie ale ked urobys z toho auta toto budes boss.. pozret sa to urcite oplati ti garantujem http://www.youtube.com/watch?v=3KBkYx6L ... re=related
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

krasne auto a hlavne dobra motorizacia
  krasne auto a hlavne dobra motorizacia   blahozelam
  blahozelam
e46ka napísal:Diki chalani!
Pocujte keby ste nahodou vedeli o diferaku na e30 s pomerom 4,10 za rozumnu cenu dajte pls vediet
e46ka napísal:Som rad ze sa vam paci moj maly lenochod! ako chodi to fakt jak u.ebane, jednotku ani nepouzivam je to zbytocne

a ist to ide tak fajn, no co ti poviem oktaviu to predbehne
  a ist to ide tak fajn, no co ti poviem oktaviu to predbehne   ale musim uznat ze mam strach z toho auta niekedy proste respekt
 ale musim uznat ze mam strach z toho auta niekedy proste respekt 

e46ka napísal:ja mam 5kvalt a potrebujem 4,10 dif
ja sa rozbieham na dvojku to je tak akurat a pomer 4,10 chcem hlavne preto lebo to mame odskusane na driftoch totizto mara019 jazdi na takom pomere.