... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
DERFO318
Autor témy
Auto: BMW E36 1.8i
Kraj: Žilinský

PODNARAZNIK PRED FCL A PO FCL

Streda, 25. Augusta 2010, 17:23

AHOJTE všetci ,zaujima ma či pasuje podnaraznik z e39 po fcl na naraznik pred fcl čo ma ovalne hmlovky fcl ma uz okruhle chcel by som to menit zda sa mi to rovnake tak neviem , potom taka otazka zdyzajnil alebo prerobil uz niekto svetla-predne pred face aby vyzerali nejako k svetu ,alebo mam rovno kupit ine ,dakujem za vsetky odpovede
ex bmw e36 1.8i limo
ex bmw e39 2.0 limo
Bmw e36 1.8i limo

Užívateľov profilový obrázok
PavelKedro
Auto: Renault :))))
Kraj: Trnavský

Re: PODNARAZNIK PRED FCL A PO FCL

Štvrtok, 26. Augusta 2010, 13:59

DERFO318 napísal:
AHOJTE všetci ,zaujima ma či pasuje podnaraznik z e39 po fcl na naraznik pred fcl čo ma ovalne hmlovky fcl ma uz okruhle chcel by som to menit zda sa mi to rovnake tak neviem , potom taka otazka zdyzajnil alebo prerobil uz niekto svetla-predne pred face aby vyzerali nejako k svetu ,alebo mam rovno kupit ine ,dakujem za vsetky odpovede

podnárazník by mal bez problému pasovať, kde už meníš daj M :mrgreen: existuje jediná možnosť čo vyzerá trošku k svetu a to sú face look plexi na svetla ja by som si to tam nedával síce, ale aby si vedel že to existuje.

pokiaľ máš pekne zachovalé svetla nešpekuluj a nechaj ich na pokoji lebo nieje nad originál, praskni tam iba krúžky žltej farby a máš po probléme :D maximálne vymeň nové číre plexi nové a uvidíš tu krásu 8)
Prílohy
19.jpg
19.jpg (70.04 KiB) 553 zobrazení

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných