Zdravim. Mam problem z teplotou teda nie motora ale konkretne z cievkou na budikoch uz som na to aj pozeral a ta pruzinka co vracia rucicku do povonej polohy je nejako posahana ... co s tym mam robyt? vymenit celi tachac? ci staci len nejako to urobyt ... Dakujem za kazdu radu....
Neviem sice ako presne je to tam robene, ale ja by som skusil zohnat budiky s neakeho anglicana a vymenit prepajkovat len to co treba, cely ten motorcek.
Neviem sice ako presne je to tam robene, ale ja by som skusil zohnat budiky s neakeho anglicana a vymenit prepajkovat len to co treba, cely ten motorcek.
no lebo ked niekto rozpredava anglicana, tak budiky asi tazko niekomu preda kedze su vzhladovo ine (mph namieto km) a tiez sa mi zda ze svojou elektronikou nepasuju do left-hand auta. Takze sa urcite daju zohnat za babku, a vybrat s nich iba to co je potrebne
Viem to poriesit/vymenit, alebo dodat nahradny motorcek, ale neradim ti ho menit sam. Musis totiz kompletne rozobrat budiky a dat dolu vsetky rucicky do jednej.... Ak nemas v tom prax a nevies ako nato, tak s najvacsou pravdepodobnostou ich odseres vsetky (servomotory). Keby nahodou, tak potom sa bezproblemov ozvi