... všetko o BMW ...
a snažia sa túto závisť vykryť výčitkami typu, že ti to žerie vela...ked sa ti niečo pokazí, tak sa nedoplatíš a takéto...však určite to niektorí dobre poznáte, ale takýmto sa len s pokojom usmejem do tváre a s kludným vedomím im poviem, že ty o tom nevieš NIČ, keď sa v takomto autíčku nevozíš a kludne mi záviď ďalej! 

mareko258 napísal:vitaj medzi nami, afto vyzera pekne zachovalo , super farba sedaciek, interier akurat tak drevo vymenit....inak pohoda, a poriadne kola, a hlavne vymenit alebo prebrusit plasty svetlometov, bo su uz dost v zlom stave....vela stastnych km....bez nehody
drevo myslíš dať nejaké iné?? jasné však tie svetlá to som tam aj napísal, že sa to chystám urobiť, keď to bude najbližšie možné...lenže zatial neviem, ako je to s tým brúsením a ani nepoznám niekoho, kto by to robil...a neoplatí sa radšej kúpiť nové predné kryty?...
krááásny kombajn...a tá koža..no mňam Sattelbraun leder ..velmi sa mi lúbi ten hnedý intoš..jak marekov tak tvoj..parádička..ešte jak mareko píše nake slušive kolieska (najlepšie BBS
ale rozhodne velmi zachovalá mašinka..krása..
Maco napísal:Kraaasny povoznajviac ti zavidim farbu tej koze lebo sedacky mam rovnake a ked vidim jak to dobre vyzera v tej kozi tak len slintam
ja tiez premyslam vyhodit tie moje parkety co mam v interiery za nieco normalne, asi najskor strieborne listy potom to bude vyzerat normalne
Prajem vela stastnych km s autickom a co najviac zveladovania a najmenej navstev zdvihakov
... a čo sa týka tých líšt, tak neviem páni, že prečo vám tam vadia, mne sa to páči, však to ide krásne k tej koži a drevo v aute mám rád ... určite by to vyzeralo zaujímavo aj v nejakej tej kovovej farbe, ale to zatial asi meniť nebudemBMW 07 napísal:--------------------------------------------------------------------------------------------
ďakujem Maco tvoj intoš je tiež perfektný a aj AXL-ovi za vymakaný titul...kombajn môže byť... a čo sa týka tých líšt, tak neviem páni, že prečo vám tam vadia, mne sa to páči, však to ide krásne k tej koži a drevo v aute mám rád ... určite by to vyzeralo zaujímavo aj v nejakej tej kovovej farbe, ale to zatial asi meniť nebudem
Je pravda, že som cúval z murovanej brány v ktorej som mal po obidvoch stranách od spatných zrkadiel asi 2 cm, ale aj tak, lebo den pred tým som to zvládol bez problémov. Nie je to až také hrozné, pridávam aj foto, ale asi menej by ma trápilo, keby prevrátim auto na strechu, pretože z úplnej hlúposti to mám teraz z pravej strany a la auto škaredé káčatko.