Dakujem vam vsetkym za odpovede a rady.
Som bol cez vikend pozriet BMW predajnu so zenou a malou, aby sme mali prehlad o velkosti aut. Nie, ze by som sa teda xystal kupit nove, ale niekde som musel zacat cerpat informacie :) Zena mi ale okamzite 5koveho bayera zatrhla, ze do toho ju za volant nedostanem, lebo je to pre nu velke, 1tkovy je zase maly, takze sa mi zuzil vyber na 3kovu radu :) aspon nieco pozitivne na zaciatok.
Hlbsie som sa nad tym zamyslel a po tazkyx vypoctox som vypocital, ze ak sa teda zrovna nevyberieme na aute na dovolenku na Slovensko, tak na nom najazdime tak 70km za tyzden (a to som uz hadam aj dost prestrelil). Mozno sa raz za cas poberieme na nejaky vylet, do Londonu alebo tak, ale to sa stava tak raz za pol roka. A teda to iba v pripade, ze vobec pridem s tym autickom do Anglicka, inak ma bude cakat doma pred cinziakom pol roka. Otazka je teda, ci sa na mna dieslovy motor za toto nebude nejako velmi hnevat :) Tiez som si precital nejake tie fora na tejto stranke, kde som sa dozvedel, co vsetko sa moze na dieslaku pokazit. Priznavam sa, ze ja nie som autickar a mojou domenou su uplne ine masinky. Tu v UK ma dieslovu C5 2.0, na ktorej som dal vymenit rozvody a naplne, ked som ju kupil pred 3 rokmi (myslim, ze som na nej nenajazdil ani 20tis km). Ten motor je HDi a zrejme je to oproti BMW rozdiel, ze? Hanbim sa to aj napisat, ale ja tak viem, ze to ma zhavice a to je asi tak vsetko

Dost ma teda vylakali konstatovania, ze mi na BMW moze odist turbo, vstreky atd.
Zacal som sa teda zaoberat aj myslienkou benzinoveho motoru. Nie, nexystam sa s tym pretekat, ale potesime, ked mozem zatlacit plyn a predbehnut autobus alebo traktor, co sa predomnou vlecie. Inak mam v aute rocne dietatko a urcite sa nexystam ten plynovy pedal tlacit na podlahu velmi casto (mozno, ked pojdem sa, tak trosku pre potesenie, bude to ale zriedkave). Vyber benzinakov od BMW je tiez celkom velky. Na spotrebu zrejme najmenej narocne 1.8 alebo 2.0. Kvoli bezpecnosti na smyklavej ceste (verte ci nie, ale to sa stava dost casto aj v Anglicku) ma zaujali motory s X-drive. Tie som nasiel 325xi a 330xi. Spotreba tam asi mala uz nebude

Vygooglil som, ze by sa tam dalo dat aj oficialne LPG (do 6valca od 1300 eur). To ma tiez zaujalo. Viem, ze vela z vas povazuje LPG v BMW za dehonestaciu motora. Zrejme mate pravdu z pohladu fanusika tejto znacky. Ja na to ale pozeram ako na auto pre rodinku, takze ma zaujimaju veci ako je ekonomika, bezpecnost, spolahlivost a pohodlie. Ak sa do BMW zalubim raz este viac ako som, a zarobim nejake looowe navyse, kupim si nieco pre seba a zacnem na to pozerat aj tym druhym pohladom :)
Prosim neukamenujte ma za moje otazky, som BMW panic a vseobecne o autax toho moc neviem, jednoduxo si xem splnit jeden zivotny sen a zaroven to sklbit s rodinnou potrebou :) Kazdy raz musi nejako zacat :)
BMW 318 2.0D F31, r.v. 2014