... všetko o BMW ...
 a jeho príbeh .  Kúpil som ho cez inzerát na Autobazáreeu.sk Musím sa priznať že som toto konkrétne nehľadal mal som záujem kúpiť 740i čo je fakt niečo iné
 a jeho príbeh .  Kúpil som ho cez inzerát na Autobazáreeu.sk Musím sa priznať že som toto konkrétne nehľadal mal som záujem kúpiť 740i čo je fakt niečo iné   ale ako som zbadal tu kopu šrotu a cenu tak som vedel že to je to pravé na dlhé zimné večery .
 ale ako som zbadal tu kopu šrotu a cenu tak som vedel že to je to pravé na dlhé zimné večery .   A tak som auto kúpil. Cena bola asi adekvátna jeho stavu, stálo 600,. € a plyn ktorý je oficialne zapísaný dalších 600,- €. Dalo sa kupiť aj bez plynu no vidina lacného vozenia zvíťazila a tak som zakúpil aj hrču káblov s krabičkou ktorú predávajuci nazval riadiaca jednotka plynu
  A tak som auto kúpil. Cena bola asi adekvátna jeho stavu, stálo 600,. € a plyn ktorý je oficialne zapísaný dalších 600,- €. Dalo sa kupiť aj bez plynu no vidina lacného vozenia zvíťazila a tak som zakúpil aj hrču káblov s krabičkou ktorú predávajuci nazval riadiaca jednotka plynu  a bola z auta demontovaná pre prípad krádeže.
 a bola z auta demontovaná pre prípad krádeže. .
 .  . Prvé čo som po privezení skúšal bolo štartovanie. Z  nedočkavosti
. Prvé čo som po privezení skúšal bolo štartovanie. Z  nedočkavosti  som potočil klúčik a ništ jasné že auto neštartovalo lebo bola vystrelaná pyropatrona na baterke ale rada od vás pomohla a jediná funkčná vec v aute sa dala do chodu
 som potočil klúčik a ništ jasné že auto neštartovalo lebo bola vystrelaná pyropatrona na baterke ale rada od vás pomohla a jediná funkčná vec v aute sa dala do chodu   

Ten zvuk, och, šestvalec je šestvalec a ten nástup do otáčok hm super. Vždy som mal len lenivé diesle tam ked stupiš na plyn tak sa ručička šplhá na 4000 otáčok hodnú chvílu ale tu
 Ten zvuk, och, šestvalec je šestvalec a ten nástup do otáčok hm super. Vždy som mal len lenivé diesle tam ked stupiš na plyn tak sa ručička šplhá na 4000 otáčok hodnú chvílu ale tu  no super.
 no super. uf. A tak som sa do toho putil ja.
 uf. A tak som sa do toho putil ja.  jedno silnejšie auto a betónový stĺp oplotenia
 jedno silnejšie auto a betónový stĺp oplotenia   a šponovák na plotya kopec štastia
 a šponovák na plotya kopec štastia  . Auto som ako tak zrovnal . Strechu som kupil v Polsku za 67.- € čoš bola celkom dobrá cena lebo u nás lietali ceny medzi 200 až 500,- € . Ked som ju viezol na mojom Seate tak to bola celkom komédia, mal som strechu na streche.Pre istotu som šiel v noci aby som nedráždil policajtov ale aj tak ma chytili na hraniciach. Dopadlo to super je fakt že skoro odpadli ked ma zbadali ale mali pochopenie a pustili ma bez pokuty
 . Auto som ako tak zrovnal . Strechu som kupil v Polsku za 67.- € čoš bola celkom dobrá cena lebo u nás lietali ceny medzi 200 až 500,- € . Ked som ju viezol na mojom Seate tak to bola celkom komédia, mal som strechu na streche.Pre istotu som šiel v noci aby som nedráždil policajtov ale aj tak ma chytili na hraniciach. Dopadlo to super je fakt že skoro odpadli ked ma zbadali ale mali pochopenie a pustili ma bez pokuty   boli to Poliaci
  boli to Poliaci  
   a tak bola strecha doma. Asi sto krát som meral, nuž a potom raz rezal naštastie všetko sadlo ako uliate
 a tak bola strecha doma. Asi sto krát som meral, nuž a potom raz rezal naštastie všetko sadlo ako uliate   .
  .  . Škoda že v Polsku majú cesty ako po bombardovaní a tak žial čené sklo, neprežilo, Česť jeho pamiatke
 . Škoda že v Polsku majú cesty ako po bombardovaní a tak žial čené sklo, neprežilo, Česť jeho pamiatke  
  samozrejme bez patričného oblečenia
 samozrejme bez patričného oblečenia   plný entuziazmu a nadšenia . A tak večer, zmorený a popálený hlavne v rokzroku kde sa ofrkujúce iskry najčastejšie usadili ked človek čupí
 plný entuziazmu a nadšenia . A tak večer, zmorený a popálený hlavne v rokzroku kde sa ofrkujúce iskry najčastejšie usadili ked človek čupí   som sa kochal výsledkom mojeho snaženia. Dopadlo to celkom dobre.
 som sa kochal výsledkom mojeho snaženia. Dopadlo to celkom dobre. ale postupne budem doplnať aj text a samozrejme aj fotky s mojho amatérskeho ťaženia
 ale postupne budem doplnať aj text a samozrejme aj fotky s mojho amatérskeho ťaženia   

ináč dovolím si upozorniť že niekedy je lepšie kupiť nový diel ako gitovať lebo cena a množstvo gitu je vysoká
 ináč dovolím si upozorniť že niekedy je lepšie kupiť nový diel ako gitovať lebo cena a množstvo gitu je vysoká  hlavne na detaile zadnej časti. Rovnal som to sekerkou lebo kladivo som niekde založil ale podarilo sa nie ?
 hlavne na detaile zadnej časti. Rovnal som to sekerkou lebo kladivo som niekde založil ale podarilo sa nie ?
 ... ja bych na to nemel
  ... ja bych na to nemel  

zaujimavy projekt.. dufam, ze budes s konecnym efektom hotoveho auta spokojny a drzim palce
  zaujimavy projekt.. dufam, ze budes s konecnym efektom hotoveho auta spokojny a drzim palce  

drzim palce
 drzim palce

...ale klobuk dole ,uz to fakt vyzera ako auto
 ...ale klobuk dole ,uz to fakt vyzera ako auto 

nech mas na auto stale vela volneho casu
 nech mas na auto stale vela volneho casu  

Ale klubuk dole ako ti to ide dobre. AK neratas svoj cas tak ta to vyslo zatial cenovo vyborne. Drzim palce
  Ale klubuk dole ako ti to ide dobre. AK neratas svoj cas tak ta to vyslo zatial cenovo vyborne. Drzim palce  

...Nech co najskvor brazdi cesty...
 ...Nech co najskvor brazdi cesty...