Streda, 18. Augusta 2010, 15:35
Ja som velmi velmi rad, ze to dopadlo tak ako to dopadlo a mam bmw, na audi som uplne zanevrel a totalne sa mi zhnusili, celi ako su.
Co sa tyka toho komfortu je to fakt sranda, ale je to makksie ako to, ked to bolo na tych 17", takze uplna spokojnost a o vyzere ani nehovorim. Len treba davat hrozny pozor na jamy, obrubniky, co je niekedy dost velky problem.
Mne sa shadowline paci, ale nie niak extra k tejto farbe, ak by som mal auto cele cierne tak ani nevaham, alebo taku mtrojkovu modru. Myslim ze sme urobili s matom dobru vymenu, jemu sa to hodi a podla mna aj mne, mozeme byxt obaja spokojni.
No a xd, zima mhhh, co k tomu povedat, som trocha sklamany, cakal som od toho viac. Taku fakt ze poriadnu zimu som zazil na lyzovacke vo svajciarsku a myslel som si, ze ziadne problem xd vsetko zvladne, ale opak bol pravdou. Smykalo ma jak kurva. Nechapem do teraz kde bol problem, ale celkovo aj tu v ba ked je sneh s tym moc spokojny nie som. Nesoferoval som normal na snehu takze neviem povedat rozdiel, ale asi uz do xd nepojdem.
Ano su to kumho, zatial sa na nich vyvazam len chvilu ale super som uplne spokojn:).
Uz som sa skontaktoval s mmracing, takze sa mi maju ozvat a asi s najvacsou pravdepodobnostou do toho pojdem, len idem si este pozret tu temu co si spominal.
Ked budem mat strechu potom nahodim fotky