tak na prvych foto ked si auto doviezol tak vyzeralo skvele, velmi sa mi pacilo, aspon vyzeralo velmi super stave....ale tie posledne foto vyzeraju skor ako tuzerske bawo kola si dal slusne, to kridlo tam moc nesadne podla mna....radsej dake decentne lipko....a tie modre kolotocarske svetielka pisem len moj nazor......sto ludi , sto chuti.....auto robis pre seba , musi sa hlavne tebe pacit.....nech ti sluzi bez problemov a vela stastnych km...
suhlas s marekom ... keby si dal len modre parkovacky, pochopim, tym sme si presli vsetci.. ja teda urcite kolieska pekne, kridlo by sa dalo, vyhod tie strasne potahy, nalepku zo zadneho okna, a pories M packet a bude to slusne bawatko
a otazka.. to modre osvetlenie je prakticke? sak to nemozes nic vidiet pri takom svetle
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Ahoj takze diky za vase nazori chalani na aute sa este urcite bude pracovat A ktym modrym svetlam to su len stropove vlastne ked sa otvoria dvere tak zasvietia a po case vypnu cize vidim
Tak vzhladom nato ze som este student tak si nemozem dovolit kupit bmw v lepsej vybave pre zaciatok my to staci si myslim no a auto som ja nedovazal auto uz bolo vo Zvolene cize ja som ho len prihlasil Kebyze dovazam bmw tak urcite nie 1,6 ale minimalne 2,0