... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
CRX160 napísal:ako myslis pomaly ? bratranec mal podobny problem a islo mu to takto http://www.youtube.com/watch?v=a6VGJnOCs6U ..... a bola to vaha vzduchu .. po vymene bolo vsetko v poriadku
El_Scorpio napísal:Tiež sa mi zdá, že plyn reaguje pomaly a hlavne v nízkych otáčkach to nie je ono. Keď sa vymení váha vzduchu, stačí to len fyzicky vymeniť a toť vše? Alebo treba niečo ešte nastavovať, štelovať a ja neviem čo?
El_Scorpio napísal:No takže mám aj ja zjavne dodrbkanú váhu. Som skúšal vyčistiť čističom na kontakty MAF senzor no nepomohlo. Tak som ju odpojil a motor už po naštartovaní znel "ľahšie". Celkovo bol pružnejší, začal zaberať už od 1500 ot./min., predtým to bolo tak 2500 ot./min. Nejaké časy som si veľmi nemeral, len pružnosť 60 - 100 km/h na 4-rke bola asi 12 sekúnd a predtým asi 17. Chcem sa spýtať, že či motor s odpojenou váhou vzduchu ide rovnako ako keď je zapojená správne fungujúca váha, alebo s dobrou váhou sa to ešte viac zlepší? Zlepšenie je citeľné, ale neviem či by som sa s tým dostal na 100 km/h za 8,6 sekundy ako sa píše v papieroch.
El_Scorpio napísal:Dík, nechodím na nej. Len som to vyskúšal, či je to v tom. Už ma na to upozornil aj Helldiver. Trpí motor, aj keď jazdí so zlou váhou vzduchu? Predsalen potom dostáva nie tú správnu zmes.