... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Sobota, 26. Júla 2008, 23:03

BJS napísal:
A nie je po smrti ten snímač na prednej alebo zadnej náprave? Veď píšeš, že po zapnutí skloní svetlá dole namiesto hore. To vyzerá, že svetlo vyhodnotí auto ako silne zaťažené a samo zvýši sklon svitu svetiel. Ja by som sa zameral aj na to. Nie som si istý, ale myslím, že vpredu sú dva a vzadu jeden snímač.

Tie snímače sú dva, jeden vpredu a druhý vzadu. Je možné, že je chyba v tom ale po pár zapnutiach by tie svetlá nešli ani dolu, už by to bolo mechanicky obmedzené motorčekom v nich, z toho mi vyplýva, že sa vracajú do pôvodnej polohy...

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

lajooriginal

Pondelok, 28. Júla 2008, 17:17

chyba bude určite v jednom z tých snímačov...častejšie odchádza ten na prednej náprave...

BambusSK
Auto: BMW 530i E39

Re: nastavenie svetiel

Piatok, 6. Augusta 2010, 18:32

chlapi skusal som podvihnut svetla prave som nastavil imbusakom na svetle v pohode ale lave ako som tocil tak som tocil a nic je nieco v tom svetle pototokane? da sa to opravit? svetla su E39 FL origo a mam automaticke nastavenie vysky

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05

Nedeľa, 8. Augusta 2010, 12:15

BambusSK napísal:
chlapi skusal som podvihnut svetla prave som nastavil imbusakom na svetle v pohode ale lave ako som tocil tak som tocil a nic je nieco v tom svetle pototokane? da sa to opravit? svetla su E39 FL origo a mam automaticke nastavenie vysky

Ked chytis konektory , ide s nimi lahucko hybat hore dole? ( neurvi to ) , ak ano mas ulomene tie nastavovacie tycky. Da sa to zohnat ( napr ebay , alebo sa mi zda ze crumar to ma ). Ale podla mojich skusenosti ( pohladaj si moje prispevky ) , nie vsetky po FL svetla sa daju rozobrat. ( oficialne su vsetky nerozoberatelne) . Su lepene , ale niektore sa daju prihriat v el. trube a lahko rozlepit. Coi sa da to tvoje zistis lahko. Najdi si niekde, kde je dostupny kusok toho cierneho lepidla ( ktorym je prilepeny predny kryt ) a nahrej ho troska. Musi zmaknut. Ak nezmakne ( ostane tvrdy ako silikon ) , tak to asi bez nasilia nerozoberes.
ex E39 525D facelift
ex E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e
I20 xdrive60

Užívateľov profilový obrázok
Ferinoza
Auto: E90

Pondelok, 9. Augusta 2010, 07:33

No alebo tak trosku TUZINGSKY... na svetle zhora su 2 sroby povol ich trosku tu dierku zvec smerom dopredu (smerom k narazniku ) a potom na to svetlo zatlac a pritiahni .docielis to ze cele svetlo sa vyklopy jemne dohora a tym ho aj zdvihnes... Pokial sa ti to neda rozobrat a nechces kupovat nove svetla je to asi jedina moznost ako to zlepsit...

ale rob to oproti stene aby to nebolo zdvihnute az moc a hlavne jemne az sa ti to nezlomi aj dole
_________________________________________________-
EX-
Hyundai accent 1.5i
Peugeot 307cc 2.0i (shit)
:) E46 320d
:) E39 540i (Oo-ooo)
:) E39 530d touring

BambusSK
Auto: BMW 530i E39

Pondelok, 9. Augusta 2010, 10:27

tym rozlepenim myslis odlepit predne sklo? neda sa to odzadu rozobrat tam kde su tie stelungy ?
nove kupovat asi nebudem kedze stoji 600€ :shock: prave po krajnici mi svieti dobre, ked dostanem zachvat pracovitosti tak ho vytiahnem a podumam :D

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05

Utorok, 10. Augusta 2010, 16:31

Ano, myslim tym odlepit to predne sklo.
Ale ako som uz pisal, jedno co mam ( r.v. 2000 ) rozlepit slo , druhe , ktore niekto vymenil predo mnou ( r.v. 2005 ) rozobrat neslo. Pokial viem , zozadu sa to vymenit neda. Sice niekde som cital, ze niekto to spravil zozadu, co ale dost pochybujem , kedze ja som mal zlomene stelovacie tycky, a bol vlastne ulomeny ten klb na tej tycke, a tu vydolovat ho z toho ulozenia, bolo dost blbe aj ked som to mal rozobrane.
ex E39 525D facelift
ex E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e
I20 xdrive60

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných