... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Marty-N napísal:...zareagujem aj ja...takze po škole bola vojna a kedže sa mi už študovat nechcelo /čoho teraz banujem/ tak prišla realita...otročenie...prv len nejake brigady no a potom normal praca...a co robim...už 5a pol roka som v automobilovom priemysle,čiže muklujem...prv som pracoval vo firme co dodavala komponenty pre VW a Porsche,konktetne Touareg a Cayanne...boli to vnutorne vyplne dvier,čiže tapacier,ale tak že v automobilke to len naklypovali,zapojili elektriku a hotovo...no a teraz už 4 roky makam tiež vo firme ktora sa špecializuje na vyrobu panoramatickych stiech,tych čo su teraz tak v oblube...a na ake auta?Zasa chutovky...Audi Q7,Q5,BMW E60,E61 a nove BMW radu 5 ale GT,VW Tiguan,Mini Cooper..a jeden čar aj R/R Phantom...
A na prve Bawo som sa dopracoval po 3 predchadzajucich autach,došetril a ...konečne sa vozim na mojom prvom BMW...
januar napísal:Nepracujes ty nahodou v Lozorne?
Marty-N napísal:
Bohužial áno...
januar napísal:ja tiez v Johnson Controls vyroba sedaciek pre VW
Marty-N napísal:...Arvin Meritor-panoramaticke strechy...To Lozorno nas raz zabije...
januar napísal:to s tebou len suhlasim aj mna to tam uz vobec nebavi ale co narobime