... všetko o BMW ...

LLuKKi napísal:Tak vyreklamováno za druhý a nic. Přišel jsem na to že když je zapojen changer a v rádiu přehodím svorkovnici za XCL tak XCL hraje,ale někdy se hádá s changerem a tu chvíli když odpojím,tak XCL hraje,dokud nepřepnu písničku,sem z toho v pasti
 )) e39,
)) e39,  )) lol, tak som si ho vyrobil. Koncovka pasuje z pocitacov, tie konektory , ktorymi su zapojene LED a spinace z bedne )  ), zabudovany telefon ( skor s tym nesuvisi ).
)) lol, tak som si ho vyrobil. Koncovka pasuje z pocitacov, tie konektory , ktorymi su zapojene LED a spinace z bedne )  ), zabudovany telefon ( skor s tym nesuvisi ). , problém je nejspíš ten,že funguje jen s rádiem Alpine,na Philips a Becker mi nejelo,ale technik tvrdil že se s tím nesetkal,tak netuším..Jinak kvalita super,zapojen i woofer,konečně si užívám hudby :-)
, problém je nejspíš ten,že funguje jen s rádiem Alpine,na Philips a Becker mi nejelo,ale technik tvrdil že se s tím nesetkal,tak netuším..Jinak kvalita super,zapojen i woofer,konečně si užívám hudby :-)