tak to je uprimne napisane divne - teda to samovolne nastavovanie spatka. ked zasa vlozis svoj kluc, nastavi sa naspat do "tvojej" polohy? lebo to by som vtedy pochopil tak, ze ma to spatko nejaku "prednastavenu" poziciu, do ktorej sa dava, ked nie je zasunuty ziadny kluc. znama vec je, ze ku KAZDEMU klucu sa da naprogramovat nastavenie spatka (apson ja to tak mam: ja mam svoje nastavenia - vsetkeho v aute, aj radia, klimy atd - a snubenica mna svoje nastavenia). ale s takymto samovolnym nastavovanim po vytiahnuti kluca som sa nestretol
no a ze sa ti spatka nesklopia pri podrzani tlacidla na dialkovom - tak to je zrejme funkcia, ktoru tvoja vybava vozu nema... mne sa zatvoria pri podrzani vsetky okna vratane strechy a sklopia sa spatka - ale ja mam v tom aute naozaj asi vsetko co sa da, tak sa nedivim. len som si myslel, ze je to nieco automaticke a samozrejme. tak ma mrzi, ze to nemas... alebo ti to len z nejakeho dovodu nefunguje? spytaj sa na to v znackovom servise, az najblizsie okolo nejakeho pojdes