WooDoo napísal:Chlape nepoznam ta. Len ti chcem povedat, aby si to v buducnosti nelutoval a nemrzelo ta to. Dost nizka cena za taky kus. Ma to ovela vacsiu hodnotu. Nuz nesprav blbost. Ja byt na tvojom mieste, tak si necham tu tvoju slabu chvilku prejst hlavou a zamknem ho do garaze na 20 rokov. Po 20tich rokoch by ta to urcite potesilo, keby tam stalo

.
...kazdy mi vravi, nepredavaj to.Je to prekrasne auto, je to *imidzovka*, hlavne srdcovka.
Ale auto som kupoval s tym, ze si ho s brachom spravime a potom ho predam.Priznam sa, ze som bol uz rozhodnuty, ze auto ostava mne, ze ho nepustim.Ale na druhej strane mam dalsie auto, ktore stoji za to o dost viac.Beriem to aj tak, ze musim uz konecne dopriat nieco aj sebe, nielen tomuto autu.A preto som sa rozhodol takto.Auto som si ani poriadne neuzil, co ma strasne stve.Potrebujem na auto drziaky zadneho naraznika.Mal som tu aj inzerat, ze to kupim.Jeden sa mi ozval a posiela to uz vyse pol roka.Druhy nema nikdy cas, treti na to kasle, lebo na tom nezarobi...Taktiez prevodovka.Jeden ma, ale nechce sa mu to vyberat z auta, druhy zabuda, treti ani nevie, ci to je z 325i...Nemam chut mat taketo auto.Pokial som mal problem s motorom, tak som na aute musel ist az do KE, aby sa mi na to chalanisko pozrel.Za to aj velmi pekne dakujem Max-Maxovi za pomoc, pristup a trpezlivost.Super clovek.
Na Slovensku je to bohuzial takto a preto budem velmi rad, ked sa auto preda do CR.Tam je iny pristup, je tam kopec ludi, co vedia robit e30-tky a pod...Nie je problem tam zohnat cokolvek a za fajn ceny.A ked tak premyslam, pokial by som chcel ist na nejaky vylet na mojej e30, tak by som musel volat Sleza, lebo kto ma fakt peknu e30 325???Cize som aj znechuteny pristupom ludi.Lutovat to nebudem.Preda sa e30, potom aj e21 a budem mat aspon na chvilu v hlave dovolenku