... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

bmwtt.sk

Dubak
Autor témy
Auto: X5 3.0d E53
Kraj: Žilinský

X5 3.0d E53 zhasinanie motora

Sobota, 17. Júla 2010, 11:23

Zdravim, mam X5 3.0d E53 2006, mam maly problem aspon dufam ze maly. Dakedy sa mi stane ze pri jazde dole kopcom a hodenom neutrali, ked zacnem brzdit tak ma auto tendenciu zdochnut co sa mi uz par krat stalo, nic prijemne. Najprv zacnu kolisat otacky motora, padaju z dakych 750 alebo kolko je normal na dakych slabych 400, a ak nezareagujem pridanim plynu, tak motor proste zhasne. Prv nez s tym pojdem do bmw servisu, tak by som sa rad opytal tu ci ma s tym dakto skusenost. Resp co by to mohlo byt. Lebo v Bmw mi radi vymenia kvoli tomu aj cely motor a pritom dufam ze to bude len daka prkotina. Na rovine to nerobi len dolu kopcom. Diki moc za pomoc.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: X5 3.0d E53 zhasinanie motora

Streda, 28. Júla 2010, 01:39

Bez diagnostiky nic s tym neporiesis, musis to dat napichnut. Je zaujimave, ze to robi len dolu kopcom.... Podla mna to tym padom nebude nic az tak vazne, len nejaka banalita... Skus zbehnut do BMW na diagnostiku. Motor ti kvoli tomu urcite nevymenia, nemusis sa bat. Mohol by to byt problem s dodavkou paliva, alebo nejakou divnou poruchou dodavacieho cerpada.....Daj potom vediet co a ako.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných