takla_katan napísal:bicykel?? to ako myslis dodo?? jasne ma silnejsi motor je lahsie aj podvozok je inde ale bike?

ale neviezol som sa takze nic netvrdim hmm ale aj tak pre mna vyhrava ta 5 to je asi ideal povoz pre mna
ten m paket podvozok nikto nic???
DODO to troska prehnal....) ale E36 m3 ide kusok lepsie nez moja 530i predsalen tie kone tam ma...
Ale na druhej strane keby som mal porovnat popripade vymeniť tak by som určite nemenil. Čo sa týka komfortu a rychlosti sa priblizenia je E39 530i idealne auto. Ked tak este mozna by som siel do 540i
Z vlastnej skusenosti mozem povedať že pre mňa je to idealne auto na cestovanie. Je velké je pohodlné, je krásne, kvalita spracovanie E36 a E39 sa neda porovnať, E39 je podľa mňa ešte lepšie spracované auto než E60. Ani po rokoch v interiéri nič nevŕzga, nič nebúcha. Auto má neskutočnú stabilitu v zákrutách (tam kde som šiel s GOLFOM IV 130km/h na troch kolesach a uz som mal oblizane gate som siel s E39 180km/h a auto ani necuklo ze idem rychlo

) Čo sa týka podvozku tak ja mam M-Packet a ten je oproti série nižšie ale neviem o koľko presne, je to ale viditeľné

nastavenie auta je aj tvrdšie, auto sa takmer nenakláňa a musíš už isť strasšnu palbu aby to podvozok nestihal, bojim sa že skor by si sa posral ty než ten podvozok by to neutiahol

Ja som na svojej šiel parkrat už aj plný kotol (250km/h) a 4o sa týka podvozka tak pohoda, horšie to bolo s tou spotrebou pri tejto rýchlosti

Ale taká bežná cestovná rýchlošť je kľudne okolo 170-180km/h , kde to ide relatnívne svižne a aj zrýchľuje do tých 230 ešte dosť pružne. Najhoršie je potom z 230-250 to už sa mu moc nechce. Brdy sú veľmi dobré, ale myslím že mohli byť ešte lepšie. Oproti iným motorom má 530 väčšie kotúče v predu aj vzadu. Tak nejako som sa rozpisal budem už končiť..... hehe