... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BambusSK napísal:nj to je presne taka prkotina ktora ta naserie, neochudobnies kvoli tomu ale privedie ta to do nepricetna, coho vsetkeho su ludia schopny vy.rat na to kup si vsetky styri dve niekomu daruj a mozno ziskas za tie dve velku protisluzbu a zabudnes na tu jednupokial sa nevolas ignac sizifos tak to ani neries
a mozno si ju len niekde stratil predsi len je tam tak jednoducho zacvaknuta (ak to neni ta alpinacka zamykacia
)
Peter540 napísal:mne nekdo vyryl na kufer 5cm pismena na vyšku že kokot ,potom som maval samorezky zavrtane na zadnych gumach a vpredu nad znakom do zakladnej farby dve krasne hrube čiary a nakonec mi ho ukradli ... keby sa dala dat neaka kamerka do interieru
El_Scorpio napísal:nechcem si predstaviť čo musí byť v BA.
voMacK napísal:mne zatial nikto nic neoskrel, ale asi to pride coskoro :)
zijem v panelaku, kde je viac vchodov...mame tu parkovisko pre pomerne vela aut, je verejne, moze tu parkovat ktokolvek..
hned v prvom vchode [ja byvam v druhom], zije clovek kt. je vyslovene debil. Normalne ma zacal buzerovat, ze preco parkujem na JEHO!!! parkovisku, ze mam parkovat pred SVOJIM vchodom [totiz podla jeho "logiky", parkovacie miesta su pridele napravo od kazdeho vchodu a tie nalavo prinalezia tomu predchadzajucemu. Poobede je uz volnych miest prirodzene pomenej, cize kazdy parkuje kde moze. Ten dobrak ma staru rozbitu feliciu [ako niezeby som sa chcel nad neho povysovat kvoli autu]; len je to proste kreten. Pohadali sme sa, ale odkedy som vymenil OPEL VECTRA C za E91, uz je ticho.. :)