... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
 , ale kto ma tucnejsu penazenku tak podla mna nepohrdne urcite EU verziou
, ale kto ma tucnejsu penazenku tak podla mna nepohrdne urcite EU verziou  Rozdiel vykonu je 80 koni pre 3,2 motory, takze o tom ktora ide lepsie sa hadam ani nemusime bavit.. a preto asi na US verziu ani nedaly klucky s napisom MOTORSPORT, lebo to je pre americanov na bezne jazdenie, a nie ako pre nas blaznivych europanov
 Rozdiel vykonu je 80 koni pre 3,2 motory, takze o tom ktora ide lepsie sa hadam ani nemusime bavit.. a preto asi na US verziu ani nedaly klucky s napisom MOTORSPORT, lebo to je pre americanov na bezne jazdenie, a nie ako pre nas blaznivych europanov  Co sa tyka ASC, neprekaza mi, skvor vyhovuje, nakolko to vyzera zatial tak ze asi aj v zime si pojazdim, takze sa zide. Len neviem ci ma US samosvor, ked ma ASC
  Co sa tyka ASC, neprekaza mi, skvor vyhovuje, nakolko to vyzera zatial tak ze asi aj v zime si pojazdim, takze sa zide. Len neviem ci ma US samosvor, ked ma ASC   , zatial som to nezistil...... Ale asi to je jedno, lebo nemam v plane driftit na suchom povrchu.. max  nieco poprsane alebo sneh/lad.
 , zatial som to nezistil...... Ale asi to je jedno, lebo nemam v plane driftit na suchom povrchu.. max  nieco poprsane alebo sneh/lad.