Ahojte. Hladam nejakeho ochotneho clena z Košíc čo má E39 530i alebo 528i v manuále či by ma nepreviezol Chcel by som porovnat jazdu v inej 5 s tou mojou Dakujem
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
No ved toto, na KE zrazoch som mal jediny E39 Skoda ze nas tam neprislo viac, verim ze urcite sa najdu aj nejaky E39 co su aj tu na klube. Ved E39 je jedno z najkrajsich BMW ake boli vyrobené
no v pohode meeting :) a musim povedat ze je dost poznat vykonovy rozdiel 530tky oproti mojej 525...akurat ako som isiel domov tak mi chybal ten tah ktory mala ta 530tka....
A ja zas chcem porovnat mojho s tvojim,,, myslim kar,,, ako bavora myslim Chcem vidiet v reali rozdiel 520vs530. Hlavne do kopca. Ja som taky kopcovity typ. Ked vidim kopec hned musim zakotlovat, teda v moznostiach 170ps.
no rovno ti poviem ze ked sadnes do tej 530tky tak uz nebudes chciet vystupit, a ked sadnes naspat do svojeho tak sa ti bude zdat ze absolutne neide :) vlastna skusenost