... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Marekmartina
Autor témy
Auto: BMW 530D
Kraj: Košický

Ako skontrolujem kadial paruje klima ?

Utorok, 6. Júla 2010, 18:20

Bol som si dat skontrolovat klimu a tester ukazuje , ze netesni system, ale mechanik povedal ze to bude deravy chladic ako by som to mal zistit kde ? je nejaky jednoduchy sposob ako si doma skontrolujem chladic klimy ?

Užívateľov profilový obrázok
lukas730d
Auto: F02
Kraj: Banskobystrický

Re: Ako skontrolujem kadial paruje klima ?

Utorok, 6. Júla 2010, 18:39

farbou
:bmwball:

Marekmartina
Autor témy

Utorok, 6. Júla 2010, 19:00

mohol by si mi prosim ta troska podrobnejsie popisat sposob kontroly ? vyberem radiator a dalej ? Dakujem

lukas730d

Streda, 7. Júla 2010, 05:49

nech ti naplnia v tom servise kde ti povedali ze mas deravy chladic klimu farbou ktorou sa to skusa a ono ti to uz ukaze kadial pusta

Marekmartina
Autor témy

Streda, 7. Júla 2010, 07:25

bol system naplneny farbou ale nemohol najst kadial unika ale pristroj ukazal ze system tecie. Tak mehcanik zletma prebehol spoje a nasiel troska oskrabany radiator a povedal , ze auto bolo asi burane a radiator ma malicku dierku ktoru nie ani vydno a ze treba vymenit radiator a hned mi povedal aj cenu 330 Eu.Takze preto si to chcem skontrolovat sam chladic dam von a skusim to nejak bud naplnit farbou alebo ho natlakujem a ponorim do vody ked tam je ta mala dierka tak sa musi ukazat . aspon myslim ,ze takto by to mohlo ist.

Marekmartina
Autor témy

Streda, 7. Júla 2010, 18:35

nasiel som tu dieru - vybral som radiator aj s hadickou , naplnil som vanu s vodou, ponoril som a zacal som fukat ustami. Samozrejme problem bol len na spoji medzi hadicou a radiatorom, rozobral som spoj vicistil , presmirgloval zlozil naspet a je to.Zajtra idem znova na tester a zaroven sa spytat "super" mechanika ze ci ma chcel oje.at o love ? aebo potrebuje nove oci lebo ked to kontroloval s tymi zltymi okuliarmi ten spoj musel vydiet.Takze neverte vsetkemu co povie "super " mechanik .

lukas730d

Streda, 7. Júla 2010, 19:14

Marekmartina napísal:
nasiel som tu dieru - vybral som radiator aj s hadickou , naplnil som vanu s vodou, ponoril som a zacal som fukat ustami. Samozrejme problem bol len na spoji medzi hadicou a radiatorom, rozobral som spoj vicistil , presmirgloval zlozil naspet a je to.Zajtra idem znova na tester a zaroven sa spytat "super" mechanika ze ci ma chcel oje.at o love ? aebo potrebuje nove oci lebo ked to kontroloval s tymi zltymi okuliarmi ten spoj musel vydiet.Takze neverte vsetkemu co povie "super " mechanik .

Samozrejme ze ta chcel super spravit nic ine

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných