... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

bastard
Kraj: Nitriansky

Re: E36 - Abnormalne spravanie motora

Utorok, 29. Júna 2010, 19:46

nene v pohode ja som rad za kazdy prispevok..ale skrtiaciu klapku som uplne celu vycistil..bol tam mensi nanos..ale kebyze je zajebana skrtiaca tak to robi cely cas :)[/quote]
ano?neviem,ak sa dobre pamätám,tak mne to po starte trochu slo normalne,potom sa to zacalo je8nut,ale pri nizkych otackach,potom ked som pustil plynovy pedal,alebo chcel som drzat otacky,vtedy mi padali otacky,zdochinal motor,a ked som na to slapol (zrychlil),vtedy to fungovalo pekne.

MurphY
Autor témy
Auto: 320i E36
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Júla 2010, 17:06

hmm dneska rano ta prostitutka menom bmw ani nenastratovala :((...na chvilu nastartovala otacky cca 500 a potom hned zhasla a uz nechytili ani raz.. asi odislo uz nadobro to cidlo vacky..

MurphY
Autor témy
Auto: 320i E36

Piatok, 9. Júla 2010, 20:00

no teraz na vecer som ho ozivil...ale aj tak ten isty problem...vycistil som vahu vzduchu s cisticom na brzdy..motor nabehol aj sa dal vytocit..chvilu behal na volnobehu ale potom opat klakol..

takze mozem ratat s vahou vzduchu ? neni to bosch...ale je original z bavarie

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Nedeľa, 11. Júla 2010, 13:53

skus odpojit lambdu aj vahu. Ak nepojde takto motor relativne dobre, tak to budu cidla na motori.
este len tak z prdele skus odpojit baterku a kontakty z auta vyskratuj, nechaj to chvilku tak a potom naspet pripoj baterku. Mozno to pomoze.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní