... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
jararak napísal:ked si menil vahu vzduchu, vymenil si aj hadicu k nej? dobre ti tesni mec na kontrolu oleja? vicko oleja mas dotiahnute dobre?
cele to zneje ako zly vzduch
MurphY napísal:
no napadlo ma aj tie hadice ako som cital tu ine diskusie..ale proste nechapem to ze auto ide zo zaciatku normalne a potom co sa ta hadica teplom roztiahe a prefukuje ?
JOKO020 > prosim ta a ake sviecky mi tam odporucas dat nemas link ? na 2,0 Vanos.. ?
Jannci napísal:
ked mas motor studeny tak sa mi zda, ze motor ignoruje udaje z lamdy. a ked sa zohreje tak potom pouziva lambdy, a podla tych a vahy vzduchu urcuje vstrek. a ked ti niekde chyta falosny vzduch, tak to potom robi takuto galibu
JOKO020 napísal:NGK, DENSO, Bosch sice robi do prvovyroby, ale niesu s nimi dobre skusenosti
gomez89 napísal:podla mna to urcite bude lambda..ta spotreba swedci o tom.. daj to na diagnostiku aspon,a nech ti zmeraju lambdu,ci pracuje..
bastard napísal:zdravim.ja som mal taky isty problem,hoci nie s bmw,ale opel,myslel som tiez ze je to lambda,vymenil som,aj sviecky,a po tyzdni zacalo znova,potom mi kamos automechanik povedal ze ked to nie je lambda,tak jedine skrtiaca klapka.neviem.len pomoct chcem.sorry ak pisem blbost