... všetko o BMW ...

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
rh05
Auto: E34 525i M50
Kraj: Prešovský

Re: e34 svetla

Sobota, 26. Júna 2010, 06:20

El_Scorpio napísal:
Pekné, pekné... Nenarušil si nijak pôvodný design auta. Ja mám ešte tie obdĺžníkové hmlovky. Ale nezastavujú ťa potom policajti, že "pán vodič prečo svietite hmlovkami" a keď im to vysvetlíš že to nie sú hmlovky tak ťa už pobuzerujú za iné keď ťa tam majú. Vieš, či to umiestnenie v hmlovkách nie je potom kontraproduktívne.

Lebo niektorí "uvedomelí" vodiči vyblikávajú aj FL Kokte II, že svieti hmlovkami.

odkedy mám denné svietenie tak ma zastavili len raz, a pozrel dole či tam je E11 a bolo v pohode, ešte ma pochválil že je to dobre zabudované. Myslím že je dosť velký rozdiel vo svietivosti hmloviek a denného svetla a vidno to. Ale ked to proste spĺňa vyhlášku o jomologizácii a rozmery zabudovania na aute tak je to celkom v poriadku. No ak nechceš to dávať do priestoru hmloviek možieš to dať aj do krytiek hned vedla čo sú na tažné oko. Kamošovi som to robil na E34 lebo kúpil pred rokom celú číru optiku aj s hmlovkami, tak sa ich nechcel zbaviť tak sme to poriešili takto.
... fight the power, the M POWER....

Užívateľov profilový obrázok
El_Scorpio
Auto: Ford Mondeo 2.0i
Kraj: Bratislavský

Re: e34 svetla

Nedeľa, 11. Júla 2010, 19:17

Potrebujem kúpiť nejaké H1 do stretávačiek, nejaké nápady? Ide mi o to, že keďže máme to celodenné svietenie, nech niečo vydržia.
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní