Od kupy auta ma stavala jedna vec, ze veniec volantu je nie podla mojich predstav, drzal sa nie tak ako som bol zvyknuty pri mojich predoslych aut. Mkovy volant sa mi paci tiez lenze stoji moc penazi, tak som zacal spekulovat ako vylepsit ten moj,
Slo mi hlavne o to aby zhrubol aby bol v rukach pevny a aby sa dobre drzal , proste aby bol sportovejsi.
Po dlhom hladani na nete sa mi podarilo najst jednu stranku kde robia calunenie volantov, tak som tam hned zavolal a dohodol sa s pani ze co a ako, a mal som aj recenziu od jedneho znameho ze jej robota je uplne skvela tak som potom vobec nevahal, som len cakal kedy budem mat cas a ide sa do toho .
Takze volant som dal ocalunit do ciernej koze, vrchna cast pozostava z ciernej koze, a bocne casti ktore sa drzia v ruke su potiahnute v ciernej perforomovanej kozi, aj ked sa ruky potia tak to stale nesmyka a drzi sa volant uplne peckovo.
spravil som aj pra foto, nie je az tak dobre vidiet, ale na zivo, je to uplne perfektne, nestoji to neviem ako vela, o kvalite nehovorim, vsak 10rokov praxe v obore hovori za vsetko, fakt volant ako z noveho auta...
konecne som spokojny od vcera s vozenim
ak ma niekto zaujem o ocalunenie volantu, manziet rucnej brzdy alebo rychlostky tak nemate sa coho bat, staci poslat aj postou veniec volantu alebo hoco co chcete dat do koze, tu je kontakt....super pristup , perfektna praca....
http://www.volanty.szm.com/Obsivanie_volantov/Hlavna_stranka.html