... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
stupel napísal:[-o<poprosím poprosím nejakého majitela E46-ky r.v. 98-01 čo by bol ochotný zmerať vzdialenosť medzi hrncami to je tam kde sú uchitené predné tlmiče hore na kasni , trebárs protilahlé skrutky na stred alebo od tej stredovej diery po protilahlú, potrboval by som to pomerne presne alebo kde by som sa dozvedel tento udaj.
Problém je že auto som kupil buchnuté a asi je to trošku posunuté aj kolo ide čapato a neviem kolko to mám natihnuť skladám ho postupne a jaksi to nesedí. pls viem že je to divná prosba ale v mojom okoli nieje žiadna E46-ka
TT-SIMIK napísal:=D>![]()
![]()
![]()
super.....kde sa toto dá zohnat,tieto info???? práve si mi pomohol s týmito rozmermi....díky moooooc.......neboli by tieto info na sedana???????toto je kupé ak dobre vidím....(((((
TT-SIMIK napísal:No ak je to program pre reparatorov po buračkach,tak by to tak malo byt.Nevieš mi prosim ta pozret ešte výšku tych hrncov napr. od nápravice,alebo odniekal,lebo potrebujem skontrolovať,rozmer po tej mojej búračke,sa bojím či nemam ten jeden hrnec posunutý dohora,keďže som skočil.Diky.Dá sa stiahnuť ten program?Pozeral som net,ale ziadny taky link zadara som zatial nenašiel.
killian napísal:postav auto na uplnu rovinu a poloz na hrnce vodovahu, budes mat lepsiu predstavu ci je jeden vyssie alebo nie...
TT-SIMIK napísal:
Heee úplnu rovinu a kde ju nájdem??? ...