... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
PavelKedro napísal:ach jaj bože môj ..... čo sme kde ... sak hadam si tu nebudem porovnavat kdo ma vačši penis este ..
moja otazka na teba znela ohladom oleja, pretože majstri sveta mi doporičili original BMW za 25e ja som normálny človek čo nerobim to čo mi druhi natrepú, ale mam svoju hlavu.
takže dnes som zistil toto.. ten tvoj super olej v BMW flaške čo si ospevoval je obyčajný olej od LIQUI MOLY ktorý ho do tých flašiek plnia pre BMW. Tento olej prosim pekne sa po 5 rokoch od uvedenia E65 na trh da už normálne kupit od LIQUI MOLY barz aj na webe ... ba dokonca tento olej ma svoje označenie samozrejme a robí ho aj valvoline napríklad.... tento olej od LiQUI MOLY sotji 9€ literDD. čo z toho vyplíva ??? že ja som teraz ušetril viac ako 50% len preto, že som si to proste pozistoval a neurobil som to ako ovečka a skočil tam kde tie ostatné.. Toto som chcel dosiahnut pretože v dnešnej dobe ma všetko niekolko riešení........ aj som to riešenie našiel a ušetril som 100ečok za ktoré si dam napríklad urobit geometriu alebo nechám si vytepovať auto alebo sa večer dobre zabavím ...rozumiete čo som tu vlastne chcel povedat ?
forum je na to pokial viem aby si tu ludia ktorý maju rovnaku zalubu v autách radili a pomahali a predchádzali možno aj tomu aby sme do toho bmwčka chodlili menej !!! Budem rád ak to aj tak zostane a predídeme radám typu : chod do BMW servisu a mas to vyriešenéTo či som si auto kupil za tatkove penaze alebo som na neho roky sporil a čakal kým pojdu po 9000e lebo to bol môj sen to nemusi nikoho absolutne ani len zaujímat. Nepáči sa mi že tu niekto odsudzuje človeka ked vie o ňom hovno.
PavelKedro napísal:no kupil som za 10tis a čo ? ved to je moja šikovnost, že som všetkých predbehol a hned som ju vyplatil prvý ked sa objavila na inzercii![]()
čo je na tom akože ? zavidíš či ako o čo ti ide? ty si kupil novu za neviem kolko mega a ja mam to iste v tom istom stave za cenu fabie ....... ved to je skvelé nie ?? a este na nej aj zarobím ked by som ju chel predať to je paráda čo ........ bol to moj sen od kedy som mal prve bavo že raz si ju kupim alebo ešte M5 a teraz ju mam
![]()
v garaži si ju nelepým tam sa mi nezmestí tam mam teraz twingo na ktorom jazdím do prace každý den a nikoho to nemusi zaujímat....... ak maš zaujem prid do PN a ukažem ti ako vyzera sedma v Top stave a že sa da už aj take auto kupit za ročný plat ! je to stara vyjebaná piča tak z toho nerob neviem čo !!!!
ten prispevok ?? a co? ved ty si mal taký istýa pýtal si sa detto..... maš vastne pravdu: ja som ten servis dam si auto na špalky urobim si to pred činžákom
možeš mi prist pômoct ked nebudeš zrovna sedet v parlamente na zasadaní
PavelKedro napísal:
takže dnes som zistil toto.. ten tvoj super olej v BMW flaške čo si ospevoval je obyčajný olej od LIQUI MOLY ktorý ho do tých flašiek plnia pre BMW. Tento olej prosim pekne sa po 5 rokoch od uvedenia E65 na trh da už normálne kupit od LIQUI MOLY barz aj na webe ... ba dokonca tento olej ma svoje označenie samozrejme a robí ho aj valvoline napríklad.... tento olej od LiQUI MOLY sotji 9€ literDD. čo z toho vyplíva ??? že ja som teraz ušetril viac ako 50% len preto, že som si to proste pozistoval a neurobil som to ako ovečka a skočil tam kde tie ostatné.. Toto som chcel dosiahnut pretože v dnešnej dobe ma všetko niekolko riešení........