... všetko o BMW ...
-I-love-BMW- napísal:ahojte všetci,mám e34 524td ked som ju kúpil. ból tam roztrhnuty rozvod,a pokazili ventyli a tak som dal celú hlavu s hladkého dieslu,a všetko spravil a auto má volnobeh 100 a nanom trase motorom a ked idem ide jakože dobre má silu ale ked sa dostane na 300tísíc tak stratí víkon a potom zase má a nemá a takto to ide ako kebi nedotekala nafta.
joj já uš neviem čo spravit,všeličo sme skúšali.
prosím poradte mi kdo sa viznáte, dakujem moc
ahojte všetci,mám e34 524td ked som ju kúpil. ból tam roztrhnuty rozvod,a pokazili ventyli a tak som dal celú hlavu s hladkého dieslu,a všetko spravil a auto má volnobeh 100 a nanom trase motorom a ked idem ide jakože dobre má silu ale ked sa dostane na 300tísíc tak stratí víkon a potom zase má a nemá a takto to ide ako kebi nedotekala nafta.
joj já uš neviem čo spravit,všeličo sme skúšali.
prosím poradte mi kdo sa viznáte, dakujem moc
-I-love-BMW- napísal:no len ono to robilo aj na to turbe predtym a teraz ked je tam to tdskové tak to robí tieš ale menej je to cítit lebo je to silnejšie.. ale už asi viem čo tomu je, to čerpadlo v nádrži tuším ani nejde, kamarád teraz kúpil také isté BMW a jemu je to úplne počut že mu ide to dopravné čerpadlo a mne vôbec nie,tak asi ani nejde,musím ho pozret ale teraz mám moc nafty tak ju musím vyvozit a potom to rozoberem všetko..