... všetko o BMW ...
 má to byť mix prvkov z interiéru Z4 a novej peťky F10
  má to byť mix prvkov z interiéru Z4 a novej peťky F10   tá gigant obrazovka vyzerá ppči
  tá gigant obrazovka vyzerá ppči   
  zda sa mi,ze je palubovka jemne naklonena na vodica, dobre, ze sa k tomu vracaju
  zda sa mi,ze je palubovka jemne naklonena na vodica, dobre, ze sa k tomu vracaju 

to auto bude určite riadna pecka .... či už v interiéri alebo exteriéry
 to auto bude určite riadna pecka .... či už v interiéri alebo exteriéry   strašne sa na to auto teším ked ho odhalia komplet
  strašne sa na to auto teším ked ho odhalia komplet  

Peter92 napísal:[-o< zda sa mi,ze je palubovka jemne naklonena na vodica, dobre, ze sa k tomu vracaju
inak, na druhom,tretom a stvrtom obrazku su prazdne tachometre

Anubis-artS napísal:niesu prazdne, cisla ti zobrazia pravdepodobne az po nastartovani auta

Doofy46 napísal:myslím že áno :) ale budú ponúkať asi aj klasickú plátenúSom zvedavý ako to bude vypadať,,,,hmm a nepísali že to bude s pevnou sklápateľnou strechou???

až na malé detaily to bude vyzerať ako Gran Coupé Concept
  až na malé detaily to bude vyzerať ako Gran Coupé Concept   zadné svetla budú skoro rovnaké, predný nárazník až na pár detailov tiež ostáva a predné svetla tiež
  zadné svetla budú skoro rovnaké, predný nárazník až na pár detailov tiež ostáva a predné svetla tiež   pridávam fotky pre porovnanie s Gran Coupé Concept-om
  pridávam fotky pre porovnanie s Gran Coupé Concept-om   

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a to sú diody na prednom nárazníku
  a to sú diody na prednom nárazníku  
lovebmw napísal:

efendy napísal:
Tie isté disky mám na aute
Inak, ak takto bude vyzerať 6-tka , bude to paráda. Ovela krajšia ako súčasná E63/E64.
Dúfam , že zadné svetlá budú v štýle F01.
 závidím
  závidím   a takto šestka nebude vyzerať :) treba pozrieť príspevok vyššie a uvidíš že vlastne nová šestka bude mať skoro všetko z dizajnu Gran Coupé Concept
  a takto šestka nebude vyzerať :) treba pozrieť príspevok vyššie a uvidíš že vlastne nová šestka bude mať skoro všetko z dizajnu Gran Coupé Concept