... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

rasticheck
Autor témy
Auto: Bmw E46 330D
Kraj: Trenčiansky

E46 - Problem s alarmom a radiom

Sobota, 15. Mája 2010, 08:03

Zdravim.Mam problem s alarmom.Auto zacne samo od seba pipat a to viackrat po sebe.Musim pouzit central na odomknutie a zamknutie.Podobne aj autoradio.Mam tam original 16:9 Alpine a ked mam pustene radio,tak samo od seba vypina.Vzdy za kazdym.Tak ho zapnem a po chvili znovu vypne. Nevie niekto,co s tym moze byt? Vdaka Vopred

Užívateľov profilový obrázok
xH4wK
Kraj: Košický

Re: E46 - Problem s alarmom a radiom

Sobota, 15. Mája 2010, 10:47

S alarmom som mal podobny problem - resp. mne pipala sama od seba len sirena, vymenil som bateriu auta lebo uz dosluzovala a prestriekal som kontakty sireny s WD-40 a uz mi nepipa sama od seba .. mozes skusit.

pepo286

Sobota, 15. Mája 2010, 19:53

rasticheck napísal:
Zdravim.Mam problem s alarmom.Auto zacne samo od seba pipat a to viackrat po sebe.Musim pouzit central na odomknutie a zamknutie.Podobne aj autoradio.Mam tam original 16:9 Alpine a ked mam pustene radio,tak samo od seba vypina.Vzdy za kazdym.Tak ho zapnem a po chvili znovu vypne. Nevie niekto,co s tym moze byt? Vdaka Vopred

mozno len strelim .. ale co tak nizke napatie ? .. t.z. baterka na odchode ? .. zle dobijanie ? .. skrat (resp. velky odber nejakej casti) ...
ps: robi to v nejakych presnych intervaloch ci uplne nahodne ?

edit .. to H@wk: elektricke kontakty WD40-kou ??? .. a to aky ma ucinok ? :mrgreen: .. ked uz tak kontox .. abo daco podobne
E46 320D Touring 100kW (2001)

xH4wK
Kraj: Košický

Nedeľa, 16. Mája 2010, 09:05

pepo286 napísal:
edit .. to H@wk: elektricke kontakty WD40-kou ??? .. a to aky ma ucinok ? :mrgreen: .. ked uz tak kontox .. abo daco podobne

Mal som skorodovane kontakty pretoze sa na ne dostala vlhkost (to gumene tesnenie bolo zhodene dole)
A pokial viem tak WD-40: Vytesňuje vlhkosť, Uvoľňuje zhrdzavené časti, Chráni a konzervuje
:)
Kontox(teraz sa vola KONTAKT) robi prakticky to iste:
Ochraňuje trecie plochy kontaktov pred oxidáciou, vytesňuje vlhkost a vodu, predlžuje životnost elektromechanických častí el. zariadení.

rasticheck
Autor témy
Auto: Bmw E46 330D
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 20. Mája 2010, 20:33

NO zatial som sa k tomu nedostal,ale nerobi to pravidelne.Napriklad teraz posledne 3 dni nepipal alarm vobec.Ked sa este tak laicky opytam-kde presne najdem tu sirenu?Nevyznam sa v tom vobec.

A este k tomu radiu.Nastartujem,radio sa zapne a po chvili vypne.Znovu zapnem a po chvili sa znovu vypne.Robi to aj pri kazete.Vymontoval som cely cely palubny pocitac Alpine a zistil,ze radio hra aj bez toho,Takze problem bude niekde inde.Preto sa chcem spytat,ci neviete,kde je namontovane to radio.

BubakBB
Auto: BMW 318D E46 Touring
Kraj: Banskobystrický

Streda, 26. Mája 2010, 14:06

rasticheck napísal:

Ja mam tiez ten isty problem s alarmom ze auto zamknem s alarmom samozrejme mam fabricky alarm mam E46 318D 2003 a auto samo od seba huka niekedy po 5 minutach niekedy vobec a stale opakuje dookola ako ked hlasi alarm. Bol som v BMW odpojil mi ultrazvuk vo vnutri. Alarm asi tri tyzdne fungoval OK ale bum a zas to zacalo pipat. Stalo sa to zatial len asi dva krat takze cakam co a ako. V servise mi povedali ze to moze byt vadnym senzorom ale nevedel povedat ktorym pretoze alarm v mojom aute nemam pamat na hlasenia alarmu len novsie modely tuto funkciu mali. Daj vediet ked budes mat nieco nove. Pochybujem ze to poriesis WD ckom ci sprajom co ti pisali ...

jabmw
Kraj: Žilinský

Streda, 26. Mája 2010, 16:25

tak to museli byť odborníci v tom servise....na kompjútri sa to dá zistiť...

eduard podolonovic
Auto: bmw 320d e90
Kraj: Prešovský

Pondelok, 26. Marca 2012, 18:06

zdravim .mam e46 2.0d 110kw 2003 mam tiez taky isty problem s radiom hasne mi displej mam 16:9 .ked to ide tak vsetko OK,ale niekedy mam pustene cd a znicoho nic mi vipne cd zapne radio a zhasne cely monitor neda sa ovladat ani na volante nic nereaguje.cital som tu prispevky ,ze precistili kontakty s WD 40 .skusil som to ale znova zacalo robit to iste ,slo to asi pol dna.dakujem za rady poradte ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných