... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

tomasito
Autor témy
Auto: BMW 323i
Kraj: Prešovský

Pomoc pri kupe BMW 323l "2000"

Sobota, 22. Mája 2010, 19:40

Zdravim vas vsetkych.. mam moznost kupit BMW 323i z roku 2000 a tymto som vas chcel poprosit o nejake rady na co si mam pri tomto aute davat zvycajne pozor, kedze sa do aut nevyznam ani z daleka ako vy.. Pridam sem charakterisktiku auta od predajcu, no je anglictine coz dufam nebude problem.. ak by bol tak to prelozim.. Samozrejme ze to auto treba kazdopadne vidiet a odskusat ale aj tak verim ze mi niecim podstatnym prispejete, aspon na co sa mam zamerat pri prehliadke.. aspon mi date tip ci do toho ist alebo radsej nie..

Item specifics - Cars & Other Vehicles
Manufacturer: BMW Colour: Blue
Model: 323 Engine Size: 2,500 cc
Type: -- Power: 170
Mileage: 123000 Seats: 5
Doors: 4 MOT Expiry: Oct 2010
Model Year: 2000 Drive Side: Left-hand drive
Reg. Date: -- Road Tax: Sep 2010
Exterior: Alloy Wheels, Catalytic Converter, Tuning Previous Owners: 1
V5 Document: Present Transmission: Automatic
Manufacturer's Warranty: -- Fuel: Petrol
In-Car Audio: AM/FM Stereo, CD Player Service History: --
Interior/Comfort Options: Air Conditioning, Climate Control, Cruise Control, Leather Seats, Parking Sensors, Power-assisted Steering (PAS), Power Locks, Power Seats, Power Windows, Sunroof, Tilt Steering Wheel Safety Features: Alarm, Anti-Lock Brakes (ABS), Driver Airbag, Electronic Stability Program (ESP), Immobiliser, Passenger Airbag, Rear seat belts

a tu je este pokec od predavajuceho..

I am selling my lovely BMW 3 Series 323i with the excellent 2.5l engine which is a truly nice engine.This is excellent runner never had any problems with the car.

The alloys where taken from an M sport BMW and have 4 brand new tyres,it has a nice sounding exhaust.The engine is a smooth and powerful for 323

Great looking vehicle with full cream leather interior.

CD Player

18" M-Power Alloy Wheels (RRP £899)

Premium Sound System and Speakers

Nice condition with only a few minor marks as you would expect. HPI clear and 2 keys, owner's

manuals, service history booklet, V5 document.

123K Miles

MOT'D till October 2010

Taxed till September 2010

1 Previous Owners

2.5 Litre Petrol Engine (2494cc)(170BHP)

Dual Automatic Transmission  

BMW Compact Specs

Alarm

Immobiliser

Drivers and Passenger Airbags

Anti Lock Brakes (ABS)

Power Assisted Steering (PAS)

Electronic Stability Program (ESP)

Rear Armrest

Head Restraints

Adjustable Power Memory Seats

Cruise Control

Climate Control

Traction Control

Air Conditioning

Trip Computer

Auto Dimming Mirrors

Remote & Central Locking

Electric Mirrors and Windows

Adjustable Steering Column/Wheel

Colour Coded Bumpers

Front Fog Lights

New 4 Tyres

Sport Alloy ,M'Series 18"Wheels

New K&M Air Filter

Vopred vdaka
Naposledy upravil/-a tomasito v Štvrtok, 30. Júna 2011, 12:33, upravené celkom 1 krát.

caliopcar
Auto: BMW E 46 316i
Kraj: Trnavský

Re: Pomoc pri kupe BMW 323l "2000"

Sobota, 22. Mája 2010, 21:42

To auto jazdilo v Anglicku? Ak ano tak tam asi bude treba menit pár vecí. Napr. avetlá, pokiaľ sa nemýlim. Ale podľa toho popisu to neni zlé. Ešte nám prezraď cenu.

Užívateľov profilový obrázok
l_Kubko_l
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 23. Mája 2010, 07:51

urcite spravna volba motorizacie... =D>

tomasito
Autor témy

Nedeľa, 23. Mája 2010, 08:45

Auto jazdi v UK ale prislo don z USA aspon podla toho co mi majitej povedal.. A očo ide pri tych svetlach? Resp ked je z USA plati to aj tak?
:wink:
Naposledy upravil/-a tomasito v Štvrtok, 30. Júna 2011, 12:35, upravené celkom 1 krát.

tomasito
Autor témy

Nedeľa, 23. Mája 2010, 08:48

Ma napadlo napriklad.. nezvyknu byt nejake problemy s automatickou prevodoukou pri tomto type auta a aj jeho rokoch??

Dik

zmätkar
Auto: e46 320i 110kW
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 23. Mája 2010, 16:47

bmw-nakupna-poradna/nez-vyrazim-kupit-svoje-prve-bawo-e36-bmwklub-cz-t352.html
Tu mas nieco na citanie je to sice na e36 ale mne to tiez pomohlo pri kupe e46-ky tak vela stastia.

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Pondelok, 24. Mája 2010, 07:37

Pokial vidim tak volant na spravnej strane. Ale este si pls prever co a ako, aby si sa nevydrbal, poviem to takto:

Musim ho predat, stahujem sa, poslem auto v kontajneri, posli peniaze a podobne. Cize ak nieco take pripadne co ti o tom aute pise, tak daj sem a pozrieme, lebo takych odrbov funguje vo svete milion.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

l_Kubko_l

Pondelok, 24. Mája 2010, 08:28

pockat, ja som myslel, ze tomasito pracuje v UK...
ak to je tak, ako pise MuadDeeb, tak to je jasne, ze je to podozrive...

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Pondelok, 24. Mája 2010, 09:37

Nic natom nieje podozrivé v Uk sa predava kopec LHD aut...... ked mas znameho na blízku nech sadne do auta a ide ho pozriet.... potom uz len zjednaš cenu neaky ten deposit dajme tomu 100libier aby videl ze mas zaujem a po auto naozaj dojdes... Sadnes do lietadla a vyberes sa pren..... Neviem otom zeby anglicko vydavalo prevozne značky tak to neako vybav tuna... tam ho odhlasite a frčím domov.. Nie je to nic zlozite a to s tym 20hodin cesty ber s rezervou ked som siel ja tak to bolo 25h sice ja som siel az na vychod (ale pomaly to nebolo) zober si niekoho so sebou aby ta prípadne vystriedal pri soferovani. Cesty sa neboj to zvladnes len je dost nudná :lol: vela stastia

tomasito
Autor témy

Pondelok, 24. Mája 2010, 16:02

Ano ja som v UK a to auto je odomna asi hodinu autom.. majitel ma uz viac krat poziadal aby som si prisiel to auto odskusat no zhanam najprv rozne info ako aj cez toto forum, a urcite tam pojdem so znamym ktory robi profes. vodica a ma viac skusenosti ako ja.. To auto ak pozriete na rychlomer tak je v milach.. coz ozaj potvrdzuje ze je dovezene z USA ako mi majitel povedal. Ma platnu cestnu dan aj "STK" a prepis by sa spravil hned na mieste.. dost je to doveryhodne si myslim, no este si dam spravit vypis z databaze historiu auta, je to za 20 libier ale stale lepsie ako prist o plnu cenu auta...

Co sa tyka cesty na SK zial ja som tiez z vychodu takze vravis ze to bude dlhsie ako 25h? ohhhh Urcite sam nepojdem, ale aj tak.. morda
:D

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Pondelok, 24. Mája 2010, 16:51

tomasito napísal:
Ano ja som v UK a to auto je odomna asi hodinu autom.. majitel ma uz viac krat poziadal aby som si prisiel to auto odskusat no zhanam najprv rozne info ako aj cez toto forum, a urcite tam pojdem so znamym ktory robi profes. vodica a ma viac skusenosti ako ja.. To auto ak pozriete na rychlomer tak je v milach.. coz ozaj potvrdzuje ze je dovezene z USA ako mi majitel povedal. Ma platnu cestnu dan aj "STK" a prepis by sa spravil hned na mieste.. dost je to doveryhodne si myslim, no este si dam spravit vypis z databaze historiu auta, je to za 20 libier ale stale lepsie ako prist o plnu cenu auta...

Co sa tyka cesty na SK zial ja som tiez z vychodu takze vravis ze to bude dlhsie ako 25h? ohhhh Urcite sam nepojdem, ale aj tak.. morda
:D

daj si car report cez RAC tušim ze tak sa volaju alebo volali....... ked som siel dost prerabali dialnice v DE tam som sa zdrzal boli zúžene pruhy a malokto v tom vedel chodit bola aj neaka ta havarka cestou...... ale zabavna cesta zober kamosa alebo kamosku :wink: ziadna morda to nieje len nudné ist po dialniciach nekonecnych... vela stastia a ked je za dobru cenu najdi si cas a zajdi ho aspon pozriet

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Utorok, 25. Mája 2010, 07:10

No tak pekne, ak to je tak, myslel som ze si v SR a chces pren ist do GB. OK. Inak ak mas MOT a ostatne veci, prepis je v GB velmo jednoduchy, nechas ho (aspon zatial) na anglickych znackach? Ale samozrejme treba porovnat vsetky + a -, cenove relacie a pod.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

tomasito
Autor témy

Utorok, 25. Mája 2010, 08:17

MuadDeeb napísal:
No tak pekne, ak to je tak, myslel som ze si v SR a chces pren ist do GB. OK. Inak ak mas MOT a ostatne veci, prepis je v GB velmo jednoduchy, nechas ho (aspon zatial) na anglickych znackach? Ale samozrejme treba porovnat vsetky + a -, cenove relacie a pod.

Nuz ja mam v plane ho hned po kupe pritiahnut na SK a neplatit sialenu UK poistku.. inak tu auto vobec nepotrebujem, 3 min do prace 3 min do centra.. To auto chcem na SK ale vsade sa iba docitam ako kupit auto v uk no zial nic som nenasiel o tom co je potrebne k uspesnej registracii z UK na SK znacky.. v DE vraj treba odhlasit dostat docasne znacky a ide sa domov.. v UK v tom jasno nemam, co plynie asi z toho ze 99% aut je "naopak" a dovoz nieje ani z daleka tak casty ako z DE atd.. Nemate niekto skusenosti s tymto? Ak to niekto uskutocnil, prosim poradte mi aky je tam postup a ake papiere potrebujem na SK...

A ake cenove relacie mas na mysli a tie plusy a minusy? myslim na sk sa mu bude zit velmi dobre :D

VDAKA

l_Kubko_l

Utorok, 25. Mája 2010, 08:57

no MuadDeeb asi myslel ze ci to je stale take vyhodne, ked si k cene pripocitas naklady na dopravu a prihlasenie... :-k
a ved ohladom toho prihlasenia z UK napis chalanovi PolysMI co ti tu hodil prispevok, podla toho co pise sa zda, ze to uz absolvoval...

tomasito
Autor témy

Utorok, 25. Mája 2010, 09:28

Urcite je to stale stale vyhodne aj po registracii a nakladoch na prepravu... cenu prezradim ked to bude uzavrete :) a tomu chalanovi skupim pisnut. Dik

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných