... všetko o BMW ...

Wajco napísal:Najlepšie bude, ak skúsiš u niekoho v inej E38 ako to hrá. Možno si len náročnejší ako ja :)

Wajco napísal:Zdravím Vás. Pred nedávnom mi začalo namiesto basov len chrčať v reproduktoroch. Robí to iba pri hudbe z CD meniča, rádio ide OK. A hlavne to robí len raz za čas. Nestretol sa niekto s podobným problémom? Hudba séria, bez DSP.

gila napísal:Ano, to bude asi najlepsie riesenie
 ale ze by to bolo nieco extra bohuzial nemozem povedat a aj ked to auto nadovsetko uctievam tak hudba je jeho slaba stranka,dokonca tym ze tam to DSP je som si prestavbu hifi ci len vymenu repro znacne skomplikoval
  ale ze by to bolo nieco extra bohuzial nemozem povedat a aj ked to auto nadovsetko uctievam tak hudba je jeho slaba stranka,dokonca tym ze tam to DSP je som si prestavbu hifi ci len vymenu repro znacne skomplikoval  .Inak hudba v AUDI bola v zakladnej vybave ktorehokolvek modelu vzdy lepsia ako hifi ci tophifi v BMW
 .Inak hudba v AUDI bola v zakladnej vybave ktorehokolvek modelu vzdy lepsia ako hifi ci tophifi v BMW   .
 .
Wajco napísal:No dnes som sa v tom vrtal a nič podozrivé som nenašiel. Keby to chrčalo aspoň stále, tak sa lahšie hľadá. Odpojil a zapojil som aspoň konektory, že či náhodou, aj keď pochybujem. A mimochodom načo je ten tenký čierny káblik čo ide do meniča? Nespozoroval som žiadnu zmenu po jeho odpojení.