poprosim vsetkych co su ochotny prist na bmw zraz aby dali do tohot topicu nejaky navrh na dalsie stretnutie bmwklubu v KE...
odznelo tu zeby sme chceli grilovacku. cize poprosil by som niekoho kto ma gril a aj by bol ochotny ho doniest aby mi napisal popripade aj kedy by sme mohli zorganizovat dane stretnutie dakujem za navrhy

kus poupravujem:
- cize ak ma niekto navrh na miesto kde by sa to malo konat tak to tu piste

zatial viem zeby sa to mohlo konat bud na zelenom dvore... ako som si vysimol tak by sme sa zasili do lesa alebo sa rovno rozlozime v strede na tom parkovisku
popripade na sudkoch na konci jak je ten asfaltovy plac...
alebo to dame na letisku v myslave dali by sme popripade aj nejake sprintiky

len na to by nas malo byt viac ako 5

takze trosku vypliva program aj ta grilovacka od nas vsetkych po com bude dopyt...
chcem to trosku lepsie zorganizovat ako doteraz lebo raz za cas by mohlo byt aj take lepsie spravene stretko

a dalsia vec poprosil som MT-SPEEDYHO o zlucenie tejto temy s temou weekendove zrazy bmw... kvoli tomu aby sme mohli menit nazov topicu podla toho co sa chysta resp. co sa bude diat alebo ako sa bude volat zraz.... aby sme boli aktualnejsi

kedze autor topicu polnoc sa tu nejak casto nevyskytuje naposledy tu bol okolo januara