... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a už je to týžden, a kým nebudú v TP tak nechcem ryskovať , náhoda je svina , natrafím na jebnutého policajta a zobere mi papiere zato že tam niesu zapísané
  a už je to týžden, a kým nebudú v TP tak nechcem ryskovať , náhoda je svina , natrafím na jebnutého policajta a zobere mi papiere zato že tam niesu zapísané  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

Anubis-artS napísal:tý dobrý ludia z BA mi ešte neposlali ten papier k nima už je to týžden, a kým nebudú v TP tak nechcem ryskovať , náhoda je svina , natrafím na jebnutého policajta a zobere mi papiere zato že tam niesu zapísané

ešte o tom popremýšlam
 ešte o tom popremýšlam 

Anubis-artS napísal:hmm tak to neznie zleešte o tom popremýšlam

Little player napísal:Mozno sa pridaju aj dve e36 320i zo Zarnovice. Este sa mi maju borci ozvat.

.. ale na druhej strane sa bojím, lebo zrazu mám bohovo vela práce vo firme, tak sa modlím aby mi šéf nezabil že mám robiť aj cez víkend, uvidím po zajtrajšku ... budem makať ako robot:))
  .. ale na druhej strane sa bojím, lebo zrazu mám bohovo vela práce vo firme, tak sa modlím aby mi šéf nezabil že mám robiť aj cez víkend, uvidím po zajtrajšku ... budem makať ako robot:))  

Anubis-artS napísal:Tak auto umyté, a už sa teším ako malé dieta.. ale na druhej strane sa bojím, lebo zrazu mám bohovo vela práce vo firme, tak sa modlím aby mi šéf nezabil že mám robiť aj cez víkend, uvidím po zajtrajšku ... budem makať ako robot:))
 ..ale ten hajzel dazd uz nevedel vydrzat lebo zavidel isto a akurat ked sme ho dolestili tak sa spustil vo velkom, ale rychlo som ho napakoval do garaze a utrel ho.. este ho vypulirujem dnes a zajtra mozme ist :B
 ..ale ten hajzel dazd uz nevedel vydrzat lebo zavidel isto a akurat ked sme ho dolestili tak sa spustil vo velkom, ale rychlo som ho napakoval do garaze a utrel ho.. este ho vypulirujem dnes a zajtra mozme ist :B 
											 uz to vidim ze rano o 6,00 budu vsetci este z BB /ZV umyvat auta aby boli na 7,45 pripraveny
  uz to vidim ze rano o 6,00 budu vsetci este z BB /ZV umyvat auta aby boli na 7,45 pripraveny 
maniaczv napísal::lol: uz to vidim ze rano o 6,00 budu vsetci este z BB /ZV umyvat auta aby boli na 7,45 pripraveny

patocal napísal:budeme tamm