... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

janik-SE
Auto: E60 525d
Kraj: Trnavský

Re: automat

Streda, 24. Marca 2010, 18:34

tak chodil s nim najprv tusim do trncina musim kuknut do sevisky a potom mu to robil typek.ked sa meni olej musi sa dat dole prevodovka?

janik-SE
Auto: E60 525d
Kraj: Trnavský

Pondelok, 5. Apríla 2010, 15:30

mne teda otacky nekolisu ale niekedy je citit ked idem len tak na stvrt plynu jak preraduje,pod plnym plynom to citit neni.mam nabehane 122000km a olej tam meneni asi nebol.auto ma p-box od nova origo z BMW.mohlo by pomoct len vimenit olej plus filtre alebo to radsej dat do servisu?auto mam este len 2 tyzdne tak ma to dost sere keby som mal dat hned 1000e za opravu

miloE39
Auto: BMW E39 530D sport
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 15. Mája 2010, 21:14

Bazy napísal:

Co ja viem tak tam sa olej nestraca a ani sa neda skontrolovat.to sa uvidi jedine ked sa bude menit.Ak ho chodievas servisovat do bavarie tak tam ti olej nevymenili...

ahoj tak ja mne sa olej straca odkedy som bawa doviezol tak len menim chladic posilovaca riadenia je novy a teraz vyzera ze tecie aj chladic automatu olej som tam uz vymenil aj filter a teraz toto.na bmw fans stoji ten chladic 250euri ked bude cas pojde von a do zvaracskej skoly :x

Kontrola oleja v automate.auto na zdvihak zaradit D kolesa sa tocia povoli sa kontrolny srob na boku torx a ked vyteka je ho dost ked nie je ho malo :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných