... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Fenix963
Autor témy
Kraj: Žilinský

Auto nie je stroj...auto je život

Sobota, 15. Mája 2010, 18:37

Konečne sa splnil môj sen. Stojím pred najkrajším dielom aké kedy ľudské ruky stvorili. Jemne sa ho dotýkam . Hneď ako moje dlane zacítia chladný kov , viem, že to je láska na celý život. Dlaňami spoznávam jeho ladné krivky . Hmat sa tou krásou nevie nabažiť, ale napriek tomu siaham na kľučku a otváram dvere, dvere, ktoré mi práve otvorili kráľovstvo . Nervózne si sadám a cítim ako moje telo zalieva pot. Nervozitu ešte väčšmi upevňuje sedačka, ktorá ma pevne, miestami až priveľmi objíma. S očakávaním siaham po kľúči, vkladám ho do zapaľovania a pomaly ním otáčam. Po krátkom prebúdzaní sa z pod kapoty ozve nebeský chorál sprevádzajúci prebudenie zvieraťa , zvieraťa, ktoré pri jemnom hladkaní plynu krásne tichučko pradie. Cítim , že nervozita sa vytráca a nahrádza ju šíriaci sa adrenalín. Za tichučkého pradenia motora stláčam spojku a pravá ruka robí už toľko krát opakovaný pohyb, ktorý sa mi ale v tejto chvíli zdá predsa len výnimočný. Pomaly a jemne púšťam spojku , kolesá ale aj napriek tomu besne rozrývajú prach a auto letí dopredu. V tej chvíli je tam už dvojka...trojka a plyn akoby sám letel do podlahy...po pár metroch auto baží po štvorke....doprajem mu ju a cítim sa ako v dračej papuli, zviera sa mení na raketoplán, ktorý sa nespútane ženie dopredu a krásny pestrofarebný svet sa zrazu mení len na pár mihajúcich sa svetielok, ktoré sa zlievajú dokopy. Ja sa ale v tej chvíli cítim slobodný...nič ma netrápi...vietor syčiaci okolo auta so sebou odnáša všetky moje problémy...cítim sa ako narkoman, ktorý práve dostal svoju dávku. Prechádzam jemnou zákrutou, za ktorou ma otáčajúci sa kamión vráti do reality. Omamná rýchlosť je zrazu privysoká a brzdy prislabé. Brzdový pedál prudko vrážam do podlahy a zablokované kolesá sa zarývajú do rozpáleného asfaltu je ale neskoro a cítim čo sa stane, aj auto to cíti...pretože motor už nepradie , ale reve ako zviera v smrteľnej agónii a aj sedačka ma už tak neobjíma .....púšťa ma ....akoby ma chcela v čase konca oslobodiť. Blíži sa koniec ...čas sa mi zastavuje a počujem tikanie hodín, ktoré odpočítavajú moje posledné sekundy...a pred očami sa mi zjavia moji blízky, ktorí hovoria ... : „ Máme ťa radi, dávaj si pozor!“ Vidím aj matku, ktorá cez slzy hovorí že ak by sa mi niečo stalo neprežila by... som si vedomí bolesti, ktorú spôsobím, no napriek tomu je na mojej tvári úsmev...pretože keď milovať autá tak celým srdcom ,keď zomrieť tak slobodný a keď vystúpiť tak len raz a naposledy....

Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Re: Auto nie je stroj...auto je život

Sobota, 15. Mája 2010, 18:49

To si vyplodil ty? :shock:
ak ano tak klobuk dole,maš básnické črevo :) pekné
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

Fenix963
Autor témy

Sobota, 15. Mája 2010, 19:01

Stefo1248 napísal:
To si vyplodil ty? :shock:
ak ano tak klobuk dole,maš básnické črevo :) pekné

hej hej ja...vcera vecer ma zacali taketo veci napadat tak som si dnes vecer nasiel trocha casu a dal to z recesie sem... :D ..ale dik... :D

Mr.S
Kraj: Košický

Sobota, 15. Mája 2010, 21:49

Obrázok
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Nedeľa, 16. Mája 2010, 07:50

hezky hezky, len to netreba realizovat #-o

Fenix963
Autor témy

Nedeľa, 16. Mája 2010, 08:36

Mr.S napísal:
Obrázok

??? :?:

BMWpositiv

Nedeľa, 16. Mája 2010, 09:37

...predpokladam, ze to bola aspon M3 alebo M5... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Peter540
Auto: E34 540i
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 16. Mája 2010, 22:45

ku koncu trocha dramatické ale páči sa mi to ,maš talent =D>
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 17. Mája 2010, 12:38

heh, 'fak', no dost dobre to je, hlavne koniec sa mi pacil =D> :bmwball: :bmwball:

*THUMBS UP*

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Mája 2010, 20:18

..nic v zlom, ale dobre teply clanok to je.. :D :twisted: :roll:
F11 525d
E70 35d

alfi666

Utorok, 18. Mája 2010, 08:40

....niekto asi moc hra NFS :D

ale v poho ;) chodia tu aj divnejsie individua, takze basnici su OK :D
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Fenix963
Autor témy

Utorok, 18. Mája 2010, 10:08

cretino napísal:
..nic v zlom, ale dobre teply clanok to je.. :D :twisted: :roll:

OK kazdy mame svoj nazor...ale mam na teba otazku pisal si niekedy úvahu ???

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Utorok, 18. Mája 2010, 18:39

Fenix963 napísal:

OK kazdy mame svoj nazor...ale mam na teba otazku pisal si niekedy úvahu ???

pisal som kadeco, a ked som bol na strednej nuteny na slovencine, tak aj vacsie kktiny.. :oops: ale naco to tu je na fore? k comu nam to pomoze? ako to suvisi s bmw?

P.S. ak si tou otazkou zvyraznenou troma otaznikmi chcel nahodou naznacit ze som nejaky neandertalec, mozno by si sa cudoval.. :D

P.S.1 nic proti Tebe, nemam v umysle vyvolavat konflikty takze PEACE - OK?
F11 525d
E70 35d

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Utorok, 18. Mája 2010, 19:19

no neviem preco ti vadi ze to tu dal :roll:

Fenix963
Autor témy

Utorok, 18. Mája 2010, 19:51

cretino napísal:

pisal som kadeco, a ked som bol na strednej nuteny na slovencine, tak aj vacsie kktiny.. :oops: ale naco to tu je na fore? k comu nam to pomoze? ako to suvisi s bmw?

P.S. ak si tou otazkou zvyraznenou troma otaznikmi chcel nahodou naznacit ze som nejaky neandertalec, mozno by si sa cudoval.. :D

P.S.1 nic proti Tebe, nemam v umysle vyvolavat konflikty takze PEACE - OK?

Takze hned na zaciatok ja som nechcel nic naznacovat...ja mam taky zvyk ked pisem na PC tak davam vzdy tri otazniky aj tri vykricniky...newiem co to za sprosty zvyk...(urcite to nemalo mat vyznam ze si nejaky neandertalec to urcite nie... =; ... )....ale tou otazkou som chcel len povedat ze ak si niekedy pisal uvahu tak vies ze v uvahe autor vyjadruje svoj osobny postoj...ja som vyjadril svoj postoj k autam ako takym...a nwm co sa ti na to zda teple..ja sa priznam k tomu ze by som nevedel bez aut zit...kazdu volnu chvilu venujem autam...
a fakt neviem preco ti to vadi ze to je na fore...toto forum zdruzuje priaznivcov BMW cize priaznivcov aut ..z ktorych kazdy svojim sposobom miluje auta...a ja som v tom texte vyjadril lasku k autam ...tak ale nehovorim ze toto forum je len o tom ale urcite nie je len o tom ako si ty napisal ze : "k comu nam to pomoze ? " ...keby bolo forum len o pisani toho co tebe alebo mne pomoze tak by tu napriklad neboli ani pribehy nasich aut...to ze si niekto kupi nove auto a napise sem o nom pribeh to ti tiez nijako nepomoze... :smile: ...a inac pytal si sa aj ako to suvisi s BMW ...v mojom prvom prispevku sa hovori o aute...BMW ....s motorom = zvieratom = M-power...ono to bolo myslene tak v skrytom vyzname...takze asi som to napisal prilis nezrozumitelne... :oops: ...ale mozem ta uistit bolo to myslene tak ... :smile: ...cize tam mas odpoved ako to suvisi s BMW ...
ale aj napriek tomu rozumiem tvojmu nazoru a ak to nejaky moderator bude povazovat za nevhodne na toto forum prosim o zamknutie temy...
na koniec len tolko ze chapem kazdeho nazor....za kladne aj negativne prispevky dakujem...(aj kritiku je treba.. :D ) ...a ja tiez nie som za vyvolavanie internetovych konfliktov ...takze jasne PEACE 4EVER.... :D :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných