... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Michal Pataj napísal:noo nemáš až tak celkom pravdu s tým pripoistením skiel![]()
keď máš pripoistené sklá a spôsobíš škodu na skle inému vodičovi tak sa ti to ráta z pripoistenia skiel a na ďalší rok Ti nenavýšia cenu poistného a stále budeš mať bezškodový priebeh, kdešto bez tohto pripoistenia ti budú rátať škodu ako narmálnu, tým pádom máš škodový priebeh poistenia a na ďalší rok Ti navýšia cenu a keby si chcel meniť poisťovňu že s tým vyjebabreš tak po novom sa to až tak nebude dať, bo väčšina poisťovní už chce tkzv. výpis o bezškodovosti od predošlej poisťovne![]()
a pripoistenie skiel je za pár € navyše takže sa to aj oplatí
Peppo napísal:poistuj zasadne koncom roka ked sa poistovne biju o klientov - teraz je jedno v ktorej - v kazdej to budes mat za rovnake peniaze...
Cabuko137 napísal:Caute, v ktorej poistovni mate spravene povinne zmluvne? kde to vide najvyhodnejsie? pripadne ma niekto skusenosti s pripoistenim predneho skla? dik
BMWpositiv napísal:...cooo??? Kontinuita sa uz miesa do PZP???![]()
![]()
![]()
...su to vyjebanci vyjebani, fuck them all...![]()
![]()
EDIT:
...predtym si tam mal napisanu Kontinuitu, teraz si si to opravil na Komunalnu poistovnu, takze sry za OT....
Cabuko137 napísal:Caute, v ktorej poistovni mate spravene povinne zmluvne? kde to vide najvyhodnejsie? pripadne ma niekto skusenosti s pripoistenim predneho skla? dik
gojo112 napísal:
ja mam pripoistenie celneho v axe.platim o 15e viac a nerobim si s tim starosti.uz som mal rozbite okno dal som si ho preplatit.zo 430e co bola faktura mi dali 350e.