... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
 co si myslite? piste vsetko co vas napadne..jaj este som zabudol zadne sedadla..da sa tam vobec sadnut? resp odvezu sa aj 4 ludia? a taktiez ma napadlo 120d ma pekny modul g-power..aj o tom mi nieco napiste : )  dakujem moc
 co si myslite? piste vsetko co vas napadne..jaj este som zabudol zadne sedadla..da sa tam vobec sadnut? resp odvezu sa aj 4 ludia? a taktiez ma napadlo 120d ma pekny modul g-power..aj o tom mi nieco napiste : )  dakujem moc

/
/

trosku nebezpecne ale co uz.. octavka je v pohode hlavne kombi ale to uz radsej vw passat variant a ked passat variant tak to uz radsej 3 touring.......... zase budete mat dake blbe poznamky ako s doplerom vsakze... jaj ten tempomat..je rozdiel ci tam udrzim nohu alebo ci sa mi tam chce udrziavat noha.. je to skor o tej pohodlnosti..
 trosku nebezpecne ale co uz.. octavka je v pohode hlavne kombi ale to uz radsej vw passat variant a ked passat variant tak to uz radsej 3 touring.......... zase budete mat dake blbe poznamky ako s doplerom vsakze... jaj ten tempomat..je rozdiel ci tam udrzim nohu alebo ci sa mi tam chce udrziavat noha.. je to skor o tej pohodlnosti.. mam sa este vela co ucit
 mam sa este vela co ucit  takze ti post v dtm kludne neham a aj vam vsetkym co tu len picujete namiesto niecoho uzitocneho : ) nikde som nepovedal ze jazdim jak vy s 20 rocnyma skusenostami, ja len vravim, ze si myslim a niesom sam kto si to mysli ,ze viem jazdit a vyskusal som vela aut..
 takze ti post v dtm kludne neham a aj vam vsetkym co tu len picujete namiesto niecoho uzitocneho : ) nikde som nepovedal ze jazdim jak vy s 20 rocnyma skusenostami, ja len vravim, ze si myslim a niesom sam kto si to mysli ,ze viem jazdit a vyskusal som vela aut.. a okrem toho som ti napisal o jednotke dost len mi nedal ten tvoj arogantny prejav
  a okrem toho som ti napisal o jednotke dost len mi nedal ten tvoj arogantny prejav