... všetko o BMW ...
peterle napísal:ja to nechapem, ako keby som ani nebol na BMWfore, normalne chalana nahovarate aby kupil octavku a nie BMW. To sa mi snad len sniva.
peterle napísal:ja to nechapem, ako keby som ani nebol na BMWfore, normalne chalana nahovarate aby kupil octavku a nie BMW. To sa mi snad len sniva.
lovebmw napísal:mal by si to chápať .... pozri čo porovnávaš je to neskutočný rozdiel ...... a práve preto že si na bmwfóre tak takéto niečo sa berie pomaly ako urážkatak preto si z teba robia srandu že ber škodu .... keď medzi tými značkami nevidíš rozdiel tak choď fakt do octávie
birki napísal:nechapem o co vam ide on hlada spolahlive rodinne auto..
a k tomuto ma omnoho blizsie rocna oktavia ako trojrocne bavo.. uz len v tom, ze oktavia nieje sedan a budu sa milion krat lepsie nakladat veci. + servis v kazdej vacsej dedine + menej si na neho zasadnu policajti + menej bude zavidiet okolie (aj ked ta oktavia bude mozno viac nalozena ako bmw) a o tom, ze ked jebne oktaviu kupi rovno plech vo svojej farbe a len vymeni. ziadne starosti.
svet ma viac farieb ako ciernu a bielu.
chefino napísal:Moje prvé auto bola Felda 1.3 LX, 5st. manuál, 4x švihadlá, 5 dverí, manuálny dažďový senzor, a kopa miesta v motorovom priestore (pre budúce úpravy). Musel som ju žiaľ predať a odvtedy len Hondy a BMW... ale aj tak v kútiku duše dúfam, že sa mi raz podarí dostať sa späť k jedinej poctivej značke....