... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
peterle
Auto: 320d
Kraj: Prešovský

Re: BMW ver SKODA

Piatok, 7. Mája 2010, 17:35

ja to nechapem, ako keby som ani nebol na BMWfore, normalne chalana nahovarate aby kupil octavku a nie BMW. To sa mi snad len sniva. #-o

killian
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Mája 2010, 19:17

bmw menej strati hodnotu casom...

drago_16
Auto: 530d e61
Kraj: Žilinský

Piatok, 7. Mája 2010, 19:51

peterle napísal:
ja to nechapem, ako keby som ani nebol na BMWfore, normalne chalana nahovarate aby kupil octavku a nie BMW. To sa mi snad len sniva. #-o

tak tak uplny suhlas peterle...........a hlavne k teme aby som nebol tapetar.....porovnava sa neporovnatelne a tym padom...je cela diskusia onicom.............nemam k tomu viac co dodat.....nemam nic proti skodovkam alebo akemu kolvek autu inej znacky................ale BMW je BMW.

Duplo
Auto: 911 GT3 Clubsport

Piatok, 7. Mája 2010, 20:01

BMW su verkle, chod do Octavie.
BMW 1M Coupe
BMW E53 4.8is
ex BMW F01 730d
ex BMW E30 318is
ex Mini Cooper S JCW
ex BMW 750i E65 LeMans Blau Individual
ex BMW 530d E61
ex BMW M3 E36
ex BMW M5 E39 LeMans Blau
ex BMW 325i E30
ex BMW Z3 coupe
ex Mini Cooper S

dodoIPD
Auto: BMW

Piatok, 7. Mája 2010, 20:10

Duplo dobre hovori :)

lovebmw

Piatok, 7. Mája 2010, 20:33

peterle napísal:

mal by si to chápať .... pozri čo porovnávaš je to neskutočný rozdiel ...... a práve preto že si na bmwfóre tak takéto niečo sa berie pomaly ako urážka :wink: tak preto si z teba robia srandu že ber škodu .... keď medzi tými značkami nevidíš rozdiel tak choď fakt do octávie :wink:

peterle
Auto: 320d

Piatok, 7. Mája 2010, 20:50

lovebmw napísal:
mal by si to chápať .... pozri čo porovnávaš je to neskutočný rozdiel ...... a práve preto že si na bmwfóre tak takéto niečo sa berie pomaly ako urážka :wink: tak preto si z teba robia srandu že ber škodu .... keď medzi tými značkami nevidíš rozdiel tak choď fakt do octávie :wink:

To asi nemalo patrit mne ze? Ak hej tak si to zle pochopil, precitaj si celu temu este raz.

birki
Auto: 540iA touring

Piatok, 7. Mája 2010, 21:13

nechapem o co vam ide on hlada spolahlive rodinne auto..
a k tomuto ma omnoho blizsie rocna oktavia ako trojrocne bavo.. uz len v tom, ze oktavia nieje sedan a budu sa milion krat lepsie nakladat veci. + servis v kazdej vacsej dedine + menej si na neho zasadnu policajti + menej bude zavidiet okolie (aj ked ta oktavia bude mozno viac nalozena ako bmw) a o tom, ze ked jebne oktaviu kupi rovno plech vo svojej farbe a len vymeni. ziadne starosti.

svet ma viac farieb ako ciernu a bielu.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Duplo
Auto: 911 GT3 Clubsport

Sobota, 8. Mája 2010, 07:02

birki napísal:
nechapem o co vam ide on hlada spolahlive rodinne auto..
a k tomuto ma omnoho blizsie rocna oktavia ako trojrocne bavo.. uz len v tom, ze oktavia nieje sedan a budu sa milion krat lepsie nakladat veci. + servis v kazdej vacsej dedine + menej si na neho zasadnu policajti + menej bude zavidiet okolie (aj ked ta oktavia bude mozno viac nalozena ako bmw) a o tom, ze ked jebne oktaviu kupi rovno plech vo svojej farbe a len vymeni. ziadne starosti.

svet ma viac farieb ako ciernu a bielu.

Moj prispevok vyssie som myslel smrtelne vazne.
BMW 1M Coupe
BMW E53 4.8is
ex BMW F01 730d
ex BMW E30 318is
ex Mini Cooper S JCW
ex BMW 750i E65 LeMans Blau Individual
ex BMW 530d E61
ex BMW M3 E36
ex BMW M5 E39 LeMans Blau
ex BMW 325i E30
ex BMW Z3 coupe
ex Mini Cooper S

l_Kubko_l

Sobota, 8. Mája 2010, 10:44

mozete si vraviet co chcete, ale skoda je jednoducho skoda - zaruka kvality, imidzu, a spolahlivosti...len najvacsi pani jazdia na autach znacky skoda 8)

bol to vzdy moj sen, ktory si mozno dufam raz splnim... zatial sa musim uskromnit s bmw, to sa sice so skodou neda porovnat, ale ako presuvadlo staci...a preto dufam ze raz sa budem moc pochvalit, ze mam auto znacky SKODA

neviem co tu riesis, jasne ze ber tu ochcafku :wink: :mrgreen:

xH4wK
Kraj: Košický

Sobota, 8. Mája 2010, 10:49

A teraz vsetci menime trapne BMWcka za skodofky !!! :D
//A aby sme nezabudli, zmena domeny na skodofkaklub.sk musi byt !

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Sobota, 8. Mája 2010, 11:38

Moje prvé auto bola Felda 1.3 LX, 5st. manuál, 4x švihadlá, 5 dverí, manuálny dažďový senzor, a kopa miesta v motorovom priestore (pre budúce úpravy). Musel som ju žiaľ predať a odvtedy len Hondy a BMW... ale aj tak v kútiku duše dúfam, že sa mi raz podarí dostať sa späť k jedinej poctivej značke....

birki
Auto: 540iA touring

Sobota, 8. Mája 2010, 12:32

najviac sa mi pacia ty ktori su tu aj s cestou zaregistrovani pol roka... a maju mudre reci cmuk
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

l_Kubko_l

Sobota, 8. Mája 2010, 14:27

chefino napísal:
Moje prvé auto bola Felda 1.3 LX, 5st. manuál, 4x švihadlá, 5 dverí, manuálny dažďový senzor, a kopa miesta v motorovom priestore (pre budúce úpravy). Musel som ju žiaľ predať a odvtedy len Hondy a BMW... ale aj tak v kútiku duše dúfam, že sa mi raz podarí dostať sa späť k jedinej poctivej značke....

si urobil najvacsiu chybu v zivote, ze si tu feldu pustil z ruky ](*,) !!!!!!!!!! si bol nadrogovany alebo co????
nuz, ale cas spat nevratis, takze ostavaju ti uz len oci pre plac...

Duffy

Sobota, 8. Mája 2010, 17:10

chod , prevez sa a uvidis sam. BMW su dobre auta , v serii maju podla mna najlepsie brzdy a neskutocne podvozky. ale aj octa II je uz uplne ine auto ako octaI. diely su drahe aj tam aj tam rovnako , ale servis ako taky je v bmw neskutocne drahy, a najhorsie je ,ze na SK dobry ani nie je.skoda ale na tom bude podobne.

polovica z vas co tu pisete o tom ,ake je BMW najlepsie auto a ani sa neda vobec porovnavat stebud v octeII ani nesli ,alebo na nu proste nemate a budete tu hrat svaly.a ze sa to pytal prave na bmw fore , vsak ide o bmw nie ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných