Utorok, 4. Mája 2010, 15:50
Ahoj všetci,
mam problém s autom, dnes som bol vymeniť pneu na aute v servise avšak a mechanici auto zvláštne dvíhali zdvihákom každé koleso zvlášť a auto bolo dosť naklonene... po výmene som prešiel asi 1km a tesne pred domom mi auto zdochlo... skúsil som naštartovať auto chytilo a asi po 5m zasa zdochlo... potom sa mi ho už naštartovať nepodarilo... síce neštartuje ale chybu nehlási, žiadna kontrolka nesvieti... skontroloval som palivoví filter, nafta v nom je, skúsil som či nafta prúdi cez hadičku čo vedie do palivového filtra a strieka tam tiež bez problémov ale naštartovať to neide... myslím, že to bude čerpadlo ale neviem presne kde to je? a ako sa mám k tomu dostať? Zajtra ešte odtiahnem auto do servisu ale zasa čo som sa pýtal, tak ak by odišlo čerpadlo tak by som predtým pocítil na aute stratu výkonu si myslím a auto predtým bežalo ako hodinky, žiaden problém s čerpadlom a výkonom alebo je stratou počas jazdy som nemal... ak s tým niekto máte skúsenosť tak mi prosím napíšte.
Ďakujem
Inak skúšal som aj odpojiť batériu či to nebude imobilizérom ale nič sa nezmenilo...
BMW E46 d, sedan, 100kw, r.v. 99
Naposledy upravil/-a
ABRAM77 v Utorok, 4. Mája 2010, 17:54, upravené celkom 1 krát.
BMW E46... great power