... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

Repo napísal:vidím, že ozaj veľký ohlas na piatok 18.30
 no nabuduce dame stretko na inokedy... a dufam ze date nejake typi na cas miesto den... resp. cakam ci nieco nevymysis Ty Repo
 no nabuduce dame stretko na inokedy... a dufam ze date nejake typi na cas miesto den... resp. cakam ci nieco nevymysis Ty Repo  

mys_iak napísal:6 bmw a jedna felda... ja myslim ze celkom v pohodeno nabuduce dame stretko na inokedy... a dufam ze date nejake typi na cas miesto den... resp. cakam ci nieco nevymysis Ty Repo

Repo napísal:
minule sme sa na pumpe stretli 5x bmw, civic a felda, tiez dobre stretko, nie? 2 tyzdne organizovania...
ale nie, nechcem tu nikoho zosmiesnovat, kludne si robte stretka kedy len chcete a ako len chcete, len mi nedalo nereagovat na to ako ste mi tam vysvetlovali ze najlepsi termin je piatok vecer, "ked nechces nechod"...
a btw. ja urcite nic nevymyslim, este nikdy som nic nezorganizoval, nemam ani sajny co to obnasa...

Repo napísal:
minule sme sa na pumpe stretli 5x bmw, civic a felda, tiez dobre stretko, nie? 2 tyzdne organizovania...
ale nie, nechcem tu nikoho zosmiesnovat, kludne si robte stretka kedy len chcete a ako len chcete, len mi nedalo nereagovat na to ako ste mi tam vysvetlovali ze najlepsi termin je piatok vecer, "ked nechces nechod"...
a btw. ja urcite nic nevymyslim, este nikdy som nic nezorganizoval, nemam ani sajny co to obnasa...

real napísal:nabuduce by som chcel navrhnut nejake opekanie... len vobec nemam paru kde by sa to mohlo konat tu v okoli :) tak prosim dajte typy...
u mna na zahrade

servisak napísal:A co tak na zelenom dvore,je tam kde parkovat aj grilovat
 ja by som bol za... aj vyblbnut sa tam mozu ludia
 ja by som bol za... aj vyblbnut sa tam mozu ludia  zagumovat
 zagumovat