... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Repo napísal:vidím, že ozaj veľký ohlas na piatok 18.30
mys_iak napísal:6 bmw a jedna felda... ja myslim ze celkom v pohodeno nabuduce dame stretko na inokedy... a dufam ze date nejake typi na cas miesto den... resp. cakam ci nieco nevymysis Ty Repo
![]()
Repo napísal:
minule sme sa na pumpe stretli 5x bmw, civic a felda, tiez dobre stretko, nie? 2 tyzdne organizovania...![]()
ale nie, nechcem tu nikoho zosmiesnovat, kludne si robte stretka kedy len chcete a ako len chcete, len mi nedalo nereagovat na to ako ste mi tam vysvetlovali ze najlepsi termin je piatok vecer, "ked nechces nechod"...![]()
a btw. ja urcite nic nevymyslim, este nikdy som nic nezorganizoval, nemam ani sajny co to obnasa...
Repo napísal:
minule sme sa na pumpe stretli 5x bmw, civic a felda, tiez dobre stretko, nie? 2 tyzdne organizovania...![]()
ale nie, nechcem tu nikoho zosmiesnovat, kludne si robte stretka kedy len chcete a ako len chcete, len mi nedalo nereagovat na to ako ste mi tam vysvetlovali ze najlepsi termin je piatok vecer, "ked nechces nechod"...![]()
a btw. ja urcite nic nevymyslim, este nikdy som nic nezorganizoval, nemam ani sajny co to obnasa...
real napísal:nabuduce by som chcel navrhnut nejake opekanie... len vobec nemam paru kde by sa to mohlo konat tu v okoli :) tak prosim dajte typy...
u mna na zahrade![]()
![]()
![]()
![]()
servisak napísal:A co tak na zelenom dvore,je tam kde parkovat aj grilovat