... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:za 20€ kúpiš akurát tak 3metre výfukových trubiek tak nemohol si čakať fungel nový výfuk za tie prachy, a myslím si že tak by to bolo férové že ty mu vrátiš výfuk on tebe peniaze, lebo ak som to dobre pochopil tak ty chceš aj výfuk aj peniaze
1morok napísal:chalan, nechápem ale jednu vec: keď ti to zelo doviezol, ty sisi to prevzal, zaplatil, čo chceš vracať?
to má prísť znova k tebe, naložiť si nejaký zhnitý výfuka a ešte ti aj vrátiť peniaze? to by neurobil ani najväčší samarinán na svete.
ja byť na jeho mieste, ani sa s tebou nebavím
MEJOGSI napísal:stary pouzity diel je ako stary kondom
MEJOGSI napísal:stary pouzity diel je ako stary kondom
1morok napísal:aj ten by sa mu možno hodil. aspň na nejaký cvičný zásun
migo napísal:Nebudem sa stále dokola opakovať a ani Vás tu presviedčať o nejakej blbosti.Mimochodom ZELO peniaze na účet neprišli.A neobhajuj sa nejakým Najom stále!Ty si mi nedal žiadny doklad o predaji a vôbec tieto zisky priznávaš štátu???Tak čo tu stále spomínaš "NAY"A ked už ide o to,vtedy si mi volal že máš cestu okolo"slúžobnú",takže mi to privezieš,na naftu si si mal vypýtať,ja by som Ťi ju zaplatil,vždy by to bolo lepšie,ako sa trepať za Tebou niekde do Žiaru s kamiónom...A či je to 20Eur alebo 2000Eur,nieje podstatné,ide práve o Teba,ako tu rozdeluješ ludí podľa sumy a tvoj seriózny prístup.A vieš čo,nechaj si tie eurá,to už som Ti povedal do telefónu.Tiahne sa to s Tebou viac ako 3/4 roka a mňa to vonkoncom nebaví.Je mi už jedno aké primitívne argumenty sem napíšeš,už ma to nezaujíma,ani sem už nič nenapíšem!
jaro napísal:ako vždy tak každy ma svoju pravdu.ja sa len vždy čudujem izeratm tipu:kupim stare brzdove kotuče alebo kupim starši vyfuk.chlapci ak kupite stare alebo jazdene diely okrem asi karosarčiny tak v 90tich % sa vam to všetko vypomsti a aj tak nakoniec ste nuteny kupit novy diel.ten vyfuk sa da možno kupit novy za 50€ ale radšej date 20€ a potom je tu toto.potom si myslite že vas ten čo vam to predaval chcel oje... . a druha strana ked ako pišeš že zelo slubil že peniaze vrati tak ich vratit mal.a je to jedno o aku sumu ide.ak nič take neslubil tak si si mal byt vedomy že kupuješ staru vec a ratat s takym niečim