Skypco napísal:...soferova rohozka je na tie km viac opotrebovana ako by mala byt..., takze bud to mala zena alebo si to musis zdvihnut a pozriet dalsi rodny list, ktorym je podvozok..., ak ide s tebou mechanik tak by to nemal byt problem...
mechanikovi povedz nech si dobre pozrie neburanu e46-ku, aby vedel ako vyzeraju origo distyky..., hlavne tie okolo hrncov na prednych podkoliach a v kufri..., dobre je pozriet aj body pod pirelami (tesneniami) dveri..., co sa tyka roku vyroby skus pozriet nejaky plast napr. v motorovom priestore kryt peloveho filtra na torpede..., co sa tyka toho linku a spolahlivosti tak k tomu sa ti vyjadrit neviem..., my berieme vzdy len z DE trhu so spolahlivou historiou...
Vdaka za cenné rady. Práve som sa vrátil od toho auta, prezreli sme všetko čo sa dá, vrátane plechov, spojov, rokov na bezp. pásoch,a plastoch. Pustili sme sa aj do kontroly hrúbky laku, po ktorej z predajcu vyšlo, že boli asi prelakované dvere kvoli malým škrabancom z parkoviska, nie však nim, ale asi origo majitelom z IT. Bolo uplne evidentne, že auto je oprávané po celej ľavej strane popod lišty, hlavne oboje dverí a zadný blatník, namerali sme hrúbku laku od 0,5 - 1mm. Neviem odhadnúť, či je to adekvátne škrabancom z parkoviska, alebo ľahký škrt o zvodidlá. Dosť sme sa venovali obhliadke zvonku, detajlom spasovania, rozdielom "matnosti" reflektorov, hľadaniu prípadného zatopenia, až chlapci začali byť z nás nervoznejší. Chcel som ho ale "ošahať" na ceste, tak som od nich vydrankal značky, a šli sme sa voziť. Po asi 4 km na križovatke som si zvnutra všimol kúdol dymu. na ten sme si v bazáre dávali pozor, nič nedymilo, emisie vyzerali skvele, motor tiež išiel pekne. Až pri spomínanom zahriatí šiel z auta dym ako z modrej dymovnice. Okolo nafťákov kutlím od svojich 10tich rokov, a hned mi bolo jasne, že to neni v poriadku. Predajca presviedčal, že auto stojí 4 mesiace, a musí sa vypáliť katalyzátor, a vymeniť olej - TEN BOL FAKT KRáSNE PREPÁLENÝ. Ja si myslím že je to buď turbo pred svojou smrťou, alebo opotrebované piestne krúžky. Na krúžky poukazuje aj fakt, že po otvorení olejového víčka sa z motora valil dym, čo sa mi zdalo za dosť nepríjemný príznak opotrebovania valcov. Aký máte na tento modrý dym názor vy? Má predajca pravdu?
Dostalo sa mi presviedčania, že to je auto po žene, a že ked vymením olej a platničky (brzdové), tak auto šlape ako nové. Ja som usúdil, že má buď 500.000 km, alebo 100.000 na jednej olejovej náplni, čo sa podpísalo na stave turbínky a valcov...
Ešte niečo:
- podvozok na moj údiv, aj na údiv kamaráta, čo mi to bol obzrieť šiel perfektne, nič neklepalo, nikam neťahalo, riadenie bez vôle,...
- dosť ma prekvapilo, že vrzgali plasty, a hlavne každé jedno okno v hornej časti. Nesedí mi to s komentármi na tomto fore, že BMW je spracované tak, že ani po x km nič nevrzga, neklepe. Skutočne vaše autá nevrzgaju?
Takže: aj keď naoko to auto vyzerá skvele, cashovanie za moje BMW som odložil na neskôr. Asi vycestujem do DE... :-) Skypco, Ďakujem moc za cenné rady, určite sa na teba ešte obrátim.