... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
adko
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Oleje do automatickych prevodoviek

Sobota, 24. Októbra 2009, 23:59

Takze osobne som sa v case nudy zabaval tym ze som pozeral oleje do automatu .. nakolko ceny priamo v bmw alebo audi su nasobene bulharskou konstantou ... samozrejme v aut. servise je cena za liter 25 eur :) ako zadarmo :)osobne mi je to jedno na firmu ..

Tu je link na prijatelnejsie ceny .. mozno to niekomu pomoze a usetri par korun ktore moze investovat do ineho ak to ma cvakat z vlastneho vrecka:)konkretne toto je prvy predajca mimo aut servisy ktory ma v ponuke Shell ATF M-1375.4 (ZF-Life Guard Fluid 6)

http://www.oleje-mazivo.cz/index.php?ol ... vodovky,64

PavelKedro
Auto: Renault :))))
Kraj: Trnavský

Re: Oleje do automatickych prevodoviek

Utorok, 20. Apríla 2010, 08:45

adko napísal:
Takze osobne som sa v case nudy zabaval tym ze som pozeral oleje do automatu .. nakolko ceny priamo v bmw alebo audi su nasobene bulharskou konstantou ... samozrejme v aut. servise je cena za liter 25 eur :) ako zadarmo :)osobne mi je to jedno na firmu ..

Tu je link na prijatelnejsie ceny .. mozno to niekomu pomoze a usetri par korun ktore moze investovat do ineho ak to ma cvakat z vlastneho vrecka:)konkretne toto je prvy predajca mimo aut servisy ktory ma v ponuke Shell ATF M-1375.4 (ZF-Life Guard Fluid 6)

http://www.oleje-mazivo.cz/index.php?ol ... vodovky,64

no vidíš to a ty si ma za to vyhrešil :!:

adko
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Oleje do automatickych prevodoviek

Utorok, 20. Apríla 2010, 09:01

no odvtedy ta cena isla o nieco hore je to mozno aj tym ze ceska koruna oslabila ... takze uz sa to az tak neoplati :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných