... všetko o BMW ...
KONNI napísal:motoricky celkom slusna volba...taka zlata stredna cesta.ci je to kazive auto?zalezi od kusu ale pri "20" rocnom aute s investiciami pocitat treba.spotreba zalezi od stylu jazdy ale myslim, ze s rozumom sa da spravit celkom pekna spotreba.inac je tu toho popisaneho kopec a myslim ze na kazdu otazku najdes aj vhodnu odpoved(snad)...ale inac dobry vyber
EDIT:"zle som precital, myslel som 525i...do toho tds-ka by som sa moc netlacil,netvrdim ,ze je zle ale tak stary diesel by som si ja osobne nekupil,ale nevem."
rebel525 napísal:ale cital som us toho viac a docital som sa ze si niegde pisal ze si mal starsieho disla a nikdy viac ja by som ktomu co chcem kupit na suciastky 525 teras kupis za 300eur aj na diely mal som us vela aut zacal som zo skodulov125 potom som skocil na facko potom na feliciu1.6 a renalt19benzin1.8a mal velmi velku spotrebu a potom som nasiel tichto fesakov tak som sa zacal onich zaujimat as dom dospel ktomu ze by som ho chcel a teras to je moj sen lebo ties nemozem s financiami velmi viskakovat a naftu mam po 80centi lebo chodim na 815tatre a tam si kral nafti za tizden nan 30l zadara chapes
a ti mas nieco podobne alebo si mal samozrejme ze je to starsie ale urcite nekupim dajaky vrak za 1500ecka ja chcem no vlasne mam vihladnuti 525dts 1992 rv a ma nabehane len 188000km a urcite chcem od prveho maitela mislim ze je to slusne na 18rocne faro tak preto chcem vediet ako pridem na chibi po prvom viskusani us mam obzrete paru vecicky ohladom kupi ale lepsie je sa opitat tich co maju skusenost takze tak ale vidis sam kazdy ma ini nazor