... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
primavera napísal:cerpadlo a celi spodny rozvod zatial pohnuta nieje,este je to na starom motore nepohnute. Ano je to 320d predface
luky2208 napísal:Tak potom nieje problém ked je len vrchna retaz zhodená.Treba zaistiť kluku a potom zaistiť čerpadlo ak to bude zaistené tak potom to môžeš rozobrať.
borkos napísal:no serus tak predsa menis minimalne blok motora...bol si u michala?? a co sa vlastne stalo s tym tvojim motorm??
k tym rozvodom... podla mojho nazoru musia mat vsetky remenice alebo hriadele nejaku znacku alebo zaistovak.... hladaj, hladaj
primavera napísal:Maš to super teraz už len zaistiť kluku ale musíš nechať na aute zotrvák lebo inač nebudeš mať ako zaistiť a čerpadlo ma na boku skrutku a pod nou je ocelová vidlička. Ak bude zaistená klukovka tak potom povolíš tu skrutku,vytiahneš tu vidličku a dotiahneš bez vidličky tu skrutku ale nie ako kona !!!!! tak s citom. Potom môžeš rozobrať rozvod. Na stiahnutie ozubeného kola z osky čerpadla budeš potrbovať stahovák.Ked to naspeť poskladáš tak všetko 1-pozaistuješ,2-napneš retaze,3-dotiahneš kolečka ktoré si nechal volné !!!,4-odistiš skrutku na čerpadle a vložíš naspeť vidličku. POZOR presne v tomto poradí !!!
Ako zaistiť čerpadlo? to je problém
Len pre zaujímavosť teraz je to v tomto stave.
primavera napísal:ked je takto odpojene cerpadlo od elektriky a znova sa pripojiť pojde normalne? nebude treba nieco robit s RJ?
primavera napísal:Caute, no poskladal som to presne a zodpovedne,dnes som dal motor do auta,je nejaka finta na vackovice? ja ich mam sice poznacene ked som ich daval von ale len pre kontrolu.
Auto by malo chytit na klucik?