Pondelok, 12. Apríla 2010, 20:17
ahojte. Mam taky banalny problem, ale strasne maserie uz druhy rok...ked prsi a normalne zapnem stierace, tak mi to strasne divne stiera okno...teda skor nestiera, takmer vobec nic nevidim, vsetko je take rozmazane, robia sa tam nieco akoby mastne skvrny (no okno mastne nie je) a potom cmuhy. skusal som vymenit gumicky, nepomohlo. uz su tam asi tretie, kazde iny druh a furt robi to iste. tie cmuhy akoby zle zotretej vody, ked nedoliehaju gumicky este chapem, ale take tie flaky co sa objavuju, tka vobec nie. v momente ked prejde cez sklo stierac tak su silnejsie, no vzapati na to, tak akoby bledli alebo co...sorry, neviem to presnejsie popisat. no skusal som odmastovat a cistit okno vsetkym moznym a ako vravim aj gumicky som menil, tak vas prosim, ak mate niekto nejaku radu, poradte prosim, lebo tusim to okno uz od zlosti rozbijem a kupim nove aj s celymi stieracmi...Pripadne ak je to stale tymi gumickami, prosim dajte nejaky tip na nejake fakt dobre....vdaka moc vsetkym za uzitocne rady