Pondelok, 12. Apríla 2010, 15:14
e39 - auto vyrabane od konca 95, preslo faceliftom, vnutorny priestor nic moc, avsak obrovsky kufor, siroka paleta motorov, dizel len pofaceliftovy by som bral ale aj tak by som pozrel v akom stave su klapky, radi sa lamaly a potom par t oprava motora. v elektrine snad vsetko a to je mozno aj kamen urazu, casto nefunguju zadne okna, pred faceliftom sa lamu tycky svetiel a podobne kraviny. Tazke auto a trosicku trpia napravy.
e46, novsie auto zacalo sa predavat v 98, taktiez preslo faceliftom, motor ten isty, vnutorny priestor malicko menej ako e39, avsak kufor polovica (opticky). Lahsie auto, predna naprava uz tiez relativne zlozita (avsak vzdy lepsie ako b6 passat). Dalo by sa povedat ze od zakladu prerobena elektrina ktora nerobi tolko problemov, avsak by som si zohnal nejakylichtmodul do zalohy :).
Obe tieto auta su este prave BMW nie ako cinsko/taiwansko koprodukcna zlepenina v podobe e60 ktoru soferuje Idrive*
* Ak som niekoho urazil, hlboko sa ospravedlnujem, taktiez ani jedno z tychto aut nevlastnim, ani som nevlastnil, su to len informacie ktore som nazhromazdil tuna po fore pre vlastne ucely za ucelom kupy v buducnosti, popripade vedel poradit znamemu ked sa nieco po*ebe.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov